Cüneyt Çakır tarihe geçiyor! Dünyada ilk olacak...

Geçtiğimiz aylarda aktif hakemlik kariyerini noktalayan Cüneyt Çakır, A Milli Takım'ın Çekya ile oynayacağı karşılaşmada jübile yapacak. 5. dakikaya kadar mücadeleyi yönetecek Çakır ardından saha kenarına gelecek.

Cüneyt Çakır tarihe geçiyor! Dünyada ilk olacak...
Cüneyt Çakır tarihe geçiyor! Dünyada ilk olacak...
GİRİŞ 18.11.2022 23:47 GÜNCELLEME 18.11.2022 23:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi finali ve Süper Lig'de sayısız maçta düdük çalan Cüneyt Çakır, aktif hakemlik kariyerini geçtiğimiz haftalarda sonlandırmıştı.

Türkiye ile Çekya arasında oynanacak hazırlık maçıyla düdüğünü asacak deneyimli hakem, bir de ilki gerçekleştirecek.

Sadece 5 dakika yönetecek

Deneyimli hakem, A Milli Takım'ın Çekya ile oynayacağı maçı 5. dakikasına kadar yönetecek ve daha sonra kenara gelerek jübilesini yapacak.

Tarihe geçecek

Cüneyt Çakır böylece dünya futbol tarihinde de bir ilki gerçekleştirecek. Dünyada ilk kez bir hakem, bir milli maç ile aktif kariyerini sonlandıracak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Tc vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere kongre üyesi olur
    Cevapla
  • ismayil 1 yıl önce Şikayet Et
    evlat....Cüneyt gibi geldin.Çakır gibi gidiyorsun.eyvallah yolun açık olsun..
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne kadarda önemli !
    Cevapla
  • Şair 1 yıl önce Şikayet Et
    He yavff
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener maçıyla yapsaydı jübilesini keşke, 5 dk yönetirdi takımını, lehine 1penaltı 1kırmızı verip 40dk’da oynardı öyle yapardı kapanışı daha fazla yakışırdı
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke katar da maç yönetseydi sonra da bıraksaydı yurtdışında mükemmel hakem türkiyede hiç bir hakem mükemmel olamaz hiç taraf tutmasa karekterli olsa hiç bir güce boyun eğmese dahi biz sporu seviyoruz ama biz sporu anlamamış bir ülkeyiz örnekleri versek üzerine kitaplar yazılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle