Kim Min-Jae'den büyük hata! Özür diledi...

Napoli'nin sahasında Udinese'yi 3-2 mağlup ettiği maçta gole sebebiyet veren bir hata yapan Kim Min-Jae taraftarlardan özür diledi.

GİRİŞ 13.11.2022 11:38 GÜNCELLEME 13.11.2022 11:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'nın 14. haftasında lider Napoli sahasında Udinese'yi konuk etti. Diego Armando Maradona Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 15. dakikasında Osimhen ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

31. dakikada Zielinski'nin attığı golle Napoli mücadeleyi 2-0 önde kapattı. 58. dakikada ise Eljif Elmas'ın attığı golle skor 3-0'a geldi.

KIM MIN-JAE'DEN BÜYÜK HATA

Udinese, 79. dakikada Nestrovski'nin attığı golle farkı ikiye indirdi. 82. dakikada ise Napoli savunmasında Kim Min-Jae, Samardzic'e çalım atmak isterken topu kaptırdı.

Topla birlikte ceza sahasına sokulan Samardzic'in sol ayak içiyle sol köşeye yaptığı vuruşta top filelere gitti: 3-2. Kim Min-Jae'nin bu büyük hatasının ardından kalan dakikalarda Napoli, 3-0 öne götürdüğü maçta puan kaybı korkusu yaşadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Napoli sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Öte yandan Udinese'de sahaya ilk 11'de çıkan Tolgay Arslan, 56. dakikada yerini Samardzic'e bıraktı.

KIM MIN-JAE ÖZÜR DİLEDİ

Karşılaşmanın ardından ise Güney Koreli oyuncu resmi instagram hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Kim; "Takım arkadaşlarımdan ve taraftarlara en derin özürlerimi ifade etmek istiyorum.

Taraftarlarımız sayesinde kazanmayı başardık. Hatalar beni daha da güçlendirecek. Bir dahaki sefere takıma daha iyi yardım edeceğim" ifadelerini kullandı.

Kim Min-Jae'nin bu açıklamasının ardından Napoli taraftarları gönderdikleri mesajlarla başarılı savunmacıya destek oldu.

ÜST ÜSTE 11. GALİBİYET

Serie A'da üst üste 11. galibiyetini alan Napoli, 41 puanla zirvede yer aldı. Napoli ile ikinci sıradaki bir maç eksiği olan Lazio arasındaki puan farkı da 11...

Luciano Spaletti'nin öğrencileri Dünya Kupası dönüşünde ilk maçını deplasmanda Inter'e karşı oynayacak.

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenevde kadroya giremeyen elif elmas hala iş yapıyor. Desene arda guleri alsalar şampiyonlar ligı şampiyonu olurlar. Arda git kurtar kendini. Yedek beklemekten bıkmadım mi.
    Cevapla
  • Cemil Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Maradona 'nin takımı Napoli 'ye bu sezon şampiyonluk yakışır. Maradona 'nin ruhu şad olsun.
    Cevapla
  • Özgür biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim iyi bir reklamcı adam normal futbolcuydu okadar sisirdilerki realmadrid istiyor barselona peşinde reklamın kiraliyla satıldı FB de maçları belli adam kaçırıyor hataları çok ne hikmetse hala aynı sistem birileri sağlam arkasında.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Çık oyna bu kadar biliyorsan..
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen futbol dehası bir adamsın kim şişirilmiş balondu napoli aldı onu ligde sonuncu sıra da kim her maç takımı batırıyor gerçi ilk 11 de kendine zor şans buluyor sen bu kadar akıllısın İtalyanlar aptal kafaları futbola zaten basmıyor her şeyi bilenler ülkesiyiz lafta icraate geldimi fisssssssss
    Cevapla
  • Bedri fincancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim min-jae:Yemin billah ediyorum nazar ettiniz,hain insanlar hain insanlar nazar ettiniz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle