İtalyan basını Beşiktaş'ın süper golcüsü Dusan Vlahovic'i konuşuyor! 'Şov yaptı'

Beşiktaş'ın Çorum FK'yi 6-2 mağlup ettiği mücadelede Dusan Vlahovic, hat-trick yapmayı başardı. İtalyan basını, Hırvat oyuncunun bu performansına geniş yer ayırdı.

İtalyan basını Beşiktaş'ın süper golcüsü Dusan Vlahovic'i konuşuyor! 'Şov yaptı'
İtalyan basını Beşiktaş'ın süper golcüsü Dusan Vlahovic'i konuşuyor! 'Şov yaptı'
GİRİŞ 01.09.2026 12:58 GÜNCELLEME 01.09.2026 12:58

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Dusan Vlahovic, Süper Lig'in 3. haftasında Çorum FK karşısında sergilediği performansla İtalyan basınında geniş yer buldu.

Siyah-beyazlılar, İstanbul'da oynanan ve 8 golün atıldığı karşılaşmada Çorum FK'yi 6-2 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Cerny, Dusan Vlahovic (3), İlhan Fakılı ve Murillo kaydetti.

Vlahovic'in hat-trick yaptığı mücadele, İtalyan basınında da gündem oldu.

İşte Dusan Vlahovic için yazılanlardan öne çıkanlar:

'TÜRKİYE'DE ADETA PATLAMA YAPIYOR'

La Gazzetta Dello Sport, Sırp golcünün performansı için "Vlahovic, Türkiye'de adeta patlama yapıyor." ifadesini kullandı.

Haberde, "Sırp forvet, yeni formasıyla golsüz başlayan başlangıcın ardından çıkış yakalayarak Beşiktaş'ı Çorum FK karşısında 6-2'lik galibiyete taşıdı. 43. dakikada penaltıdan attığı golün ardından ikinci yarıda 2 gol daha kaydetti.

Belki de Dusan Vlahovic'in özgürleşmesi için Vincenzo Italiano'ya ve Boğaz'a gerçekten ihtiyacı vardı. Beşiktaş'la ilk üç maçında gol atamayan Sırp oyuncu, toparlanmak için sadece bir geceye ihtiyaç duydu. Çorum FK'ye karşı 23 dakikada üç gol attı ve bu, Türkiye'deki yeni macerasının ilk golleri oldu" ifadelerine yer verildi.

'FIRTINA GİBİ ESTİ'

Calciomercato ise Vlahovic için "Vlahovic, fırtına gibi esti!" başlığını kullandı.

Haberde, "Dusan Vlahovic, Beşiktaş formasıyla ilk 3 maçında gol atamamasının ardından Süper Lig'deki ilk gollerini kaydetti. 3. hafta maçında Çorum'a karşı alınan galibiyette, Cerny'nin açılış golünün ardından Sırp forvet üç kez fileleri havalandırdı." denildi.

Dusan Vlahovic

'VLAHOVIC'İN ŞOVU FARKLI GALİBİYETİ GETİRDİ'

Torino merkezli Tuttosport ise Vlahovic'in Vincenzo Italiano yönetiminde yeniden çıkışa geçtiğini belirtti.

Haberde, "Vincenzo Italiano'nun çalıştırdığı Beşiktaş, siyah-beyaz formalarıyla kanatlandı. İstanbul ekibi, Süper Lig'in üçüncü haftasında Çorum'u, durdurulamaz Dusan Vlahovic'in hat-trick'i sayesinde 6-2 mağlup etti. Eski Juventus oyuncusunun şovu farklı galibiyeti getirdi." ifadeleri kullanıldı.

'MAÇIN YILDIZI DUSAN VLAHOVIC OLDU'

Tuttomercato da Çorum FK karşısında üç gol atan Vlahovic'i maçın öne çıkan ismi olarak gösterdi.

İtalyan sitesi haberinde, "Beşiktaş, Türkiye Süper Ligi'nin 3. haftasında Çorum'u farklı bir skorla mağlup etti. İstanbul'daki Beşiktaş Park'ta oynanan ve ev sahibi ekibin 6-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçın yıldızı, şüphesiz Dusan Vlahovic oldu." dedi.

Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.