Hakemliği bırakan Cüneyt Çakır'dan teşekkür mesajı

Hakemlik kariyerini noktalayan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hakem eğitmeni olarak görevlendirilen Cüneyt Çakır, bir teşekkür mesajı yayımladı.

Hakemliği bırakan Cüneyt Çakır'dan teşekkür mesajı
Hakemliği bırakan Cüneyt Çakır'dan teşekkür mesajı
GİRİŞ 05.08.2022 18:53 GÜNCELLEME 05.08.2022 18:53
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Hakemlik kariyerini noktalayan Cüneyt Çakır, teşekkür mesajı yayımladı.

Çakır, TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "28 yıl önce büyük hayallerle başladığım hakemlik serüvenimi, hayallerime kavuşmuş olmanın verdiği gururla noktalıyorum. Dile kolay, bu 28 yılın her anı çok kıymetliydi. İlk çıktığım amatör müsabakadan son çıktığım en üst düzey müsabakaya kadar hepsine aynı ciddiyetle yaklaştım. Çok çalıştım, çok emek verdim." ifadelerini kullandı.

Türk milletinin dualarını her zaman hissettiğini ve bunun kendisine güç verdiğini dile getiren Çakır, şu görüşlerini aktardı:

"Türk futbol hakemliğinin çıtasının yükselmesine vesile olabildiysem ne mutlu bana. Gösterilen teveccühe, sevgi mesajlarına minnettarım. Türk hakemliği sayesinde Cüneyt Çakır oldum. Bu bilinçle bugün edindiğim tecrübeyi genç Türk hakemleriyle paylaşmak için bu yönde bir karar aldım. Onları seyretmek, onların gelişimine katkıda bulunmak istiyorum. Üzerimde emeği olan onlarca, binlerce insan var. Hepsine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk hakemliğine hak ettiği katkıyı yapmak için çalışacağım. Arkamda hoş bir seda bırakabildiysem ne mutlu bana."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • metin. j. 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener O Zaman Kesin Şampiyon Olabilir Artık. Haram Yiyen, EYyamcı, Sinsici, Doğan Görünümlü Kartal Hakem di, -- Türkiyede Temiz Futbol Merhaba Diyorum Artık.
    Cevapla
  • cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim Ve Cüneyt Çakırda Gittiğine Göre Artık Türkiye Süper Liği Ter Temiz Şaibesiz Şikesiz Bir Liğimiz Olacak Artık, --- Gözünüz Aydın Futbolu Sevenler. not. Trabzonspor Başkanına Dikkat Onlarda gidince, Yüzdeyüz Temiz Futbol........
    Cevapla
  • bora bey 073434 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de bir yerlere çalıştı sürekli birinin değirmenine su taşıdı Avrupa'da ise hakemlik yaptı
    Cevapla
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin en kritik final maçları dahil önünü kesmek için çaldığı ince ayar düdükleri ve kırmızı kartları ile hatırlanacak hakkımız haram zıkkım olsun..
    Cevapla
  • Kaysi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne icin tesekür gecen seneki rezilik icinmi dünyaca ünlü hakeme yaptiklarin bak .ne xazik bir trabzon ugruna kac hakemin serefiyle oynadilar yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle