TFF'den sosyal medya hamlesi!

TFF, Süper Lig için sosyal medya hesabı açacak.

GİRİŞ 25.06.2022 15:12 GÜNCELLEME 25.06.2022 15:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TFF'de yeni başkan Mehmet Büyükekşi'den sosyal medya hamlesi geldi. Büyükekşi ve yönetim kurulu, Avrupa'nın majör liglerinde yer alan modeli Süper Lig'e de getirecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'dan (TFF) sosyal medya alanında hamle geldi. Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki TFF yönetimi, Süper Lig ve diğer ligler için sosyal medya hesapları oluşturmaya karar verdi. 

Ayrıca idareciler bu alanda uzman bir isimle de anlaşma sağladı.

Majör liglerde var

İngiltere Premir Lig, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga, İtalya Serie A ve Fransa Ligue 1'in kendine ait Twitter ve Instagram hesapları bulunuyor. TFF, oluşturacağı sosyal medya hesaplarında bu ligleri örnek alacak.

Yorumlar açılacak

Öte yandan; TFF, Twitter hesabını geçtiğimiz dönemde yorumlara kapatmıştı, yönetimin Twitter'da yorumları herkese açması bekleniyor. (Ajansspor)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Neyin nesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Majör liglerinde mi yoksa önde ve başta gelen liglerde mi ? Şu Türkçesi olduğu halde yabancı söylem kullanılması iğrenç boyutlara ulaştı, artık pes.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek geçmiş şampiyonluklar bizi ilgilendirmez bu şampiyonluklar Fenerbahçe'nin değilde GS ve Trabzon'un olsa idi aynı şeyi soyleyebilirmiydin siyaset devreye girer hemen verilirdi yıllardır ince ayar yapmaktan bikmadi..
    Cevapla