TFF'den kurullara çağrı! 'İstifa davetimizi yineliyoruz'

TFF, istifa etmeyen kurullardaki tüm başkan, asıl ve yedek üyelere istifa çağrısını yineledi.

TFF'den kurullara çağrı! 'İstifa davetimizi yineliyoruz'
TFF'den kurullara çağrı! 'İstifa davetimizi yineliyoruz'
GİRİŞ 17.06.2022 19:08 GÜNCELLEME 17.06.2022 19:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonunda Mehmet Büyükekşi'nin başkanlığa seçildiği genel kurul sonrası istifaya davet edilen kurullardan henüz istifa etmeyenlere yeniden çağrı yapıldı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Ankara'da dün gerçekleşen genel kurulda Mehmet Büyükekşi'nin ''bembeyaz yeni bir sayfa açmak'' hedefiyle önemli bir çağrıda bulunarak yargı ve diğer tüm kurulları istifa etmeleri davetinde bulunduğu hatırlatıldı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Ankara’da 16.06.2022 tarihinde gerçekleşen TFF Genel Kurulu’nda, Federasyon Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi, bembeyaz yeni bir sayfa açmak hedefiyle önemli bir çağrıda bulunarak yargı ve diğer tüm kurullarımıza istifa etmeleri davetinde bulunmuştur. 

Türk futbolunun bu yeni dönemde, daha şeffaf, güvenilir ve adaletli bir şekilde yönetiminin sağlanması için yapılan bu önemli davet karşısında şu ana dek, bazı kurullarımızın başkan ve üyeleri istifalarını Federasyonumuza sunmuştur. 

Bu kapsamda; şu ana dek bu çağrıya sessiz kalan diğer kurullardaki tüm başkan, asıl ve yedek üyelerimize istifa davetimizi yineliyoruz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence siz istifa edin kendi canlilarinizi yerlestirerek saadet zincirimi kuracaksiniz fetö bitmeden futbol düzelmez
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin olarak görevden alın temizleyin kurdukları hiyerarşik yapıyı toptan bitirin
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Alma yetkisi yok maalesef istifa isteyebilir sadece ki etse ne olacak gs lobisi geldi Yusuf Günay Hamit Altıntop bunlar fanatik gs li kurullarda gs ye yakın isimlerden oluşur muhtemelen.
    Cevapla
  • köylü 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani nerede kaldı demokrasi zorla istifa atamali başkan futboldan başka tüm branşlarda madalya almamızın nedeni belli sanırım!
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Etmezlerse ne olur? Yasal bir yaptırım var mı?
    Cevapla