Mehmet Baykan, TFF'den istifa etti! Takdir edilecek duruş

TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, Tahkim Kurulu'nun hakem kararı sonrası tepkisini göstererek, TFF Başkan Vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Baykan, TFF'den istifa etti! Takdir edilecek duruş
Mehmet Baykan, TFF'den istifa etti! Takdir edilecek duruş
GİRİŞ 30.03.2022 12:49 GÜNCELLEME 30.03.2022 22:22
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan, yaptığı yazılı açıklamayla tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. 

Tahkim Kurulu'nun, MHK'nin hakem kararını bozmasının ardından tepkisini gösteren Baykan, istifa kararını şu açıklamayla duyurdu: 

"MHK'nin, aralarında FIFA hakemlerimizin de bulunduğu bazı hakemleri klasman dışı bırakma teklifi TFF Yönetim Kurulumuz tarafından uygulamaya konulmuştur. Ancak bu süreçte ne yazık ki konunun TFF mevzuatlarında yer alan hukuki boyutu hiç konuşulup tartışılamadan işlem gerçekleştirilmiş ve yapılan itirazlar neticesinde TFF Tahkim Kurulu'nun kararı ile de yönetim kurulumuzun aldığı karar bozulmuştur.

Hukuk işlerinden sorumlu başkan vekili ve yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten şahsımın bu konuda bir sorumluluk üstlenmesi kanaatine varmış bulunmaktayım.

Bu nedenle TFF başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ediyorum."

MHK'nın hakem kararı Tahkim'den döndüMHK'nın hakem kararı Tahkim'den döndü

YORUMLAR 34
  • sener48 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır süren kumpası bozmak isteyeni ve adaleti savunanı dışladılar, istifaya sürüklediler unutmayın sporseverler oyunu gördü biliyor. Üc buyukler yılladır hakemlerle ve adeletsizce şampiyon oldu, bu fenerbahceyi hic olmaz ise ikinci yapma operasyonudur.
    Cevapla
  • Tarık7 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız gerçekten artık baydı ve bayatladı.En az 9 sezondur Tff'de fenerbahçe kongre üyesi başkanlar geldi ve Hepside Tff'yi batırdı ve kaosa sürükleyip gitti hiçbiri beceriksizliğinden ve adaletsizliğinden dolayı Tff'yi düzgün yönetemedi.Artık fenerbahçe kongre üyesi Tff Başkanları istemiyoruz.
    Cevapla
  • GSHakan 2 yıl önce Şikayet Et
    fener 2. yapma operasyonu başladı zaten hakemler ile zor zor ligin üst sıralarında tuttular.Demek buda yetmiyormuş gibi şimdi federasyonda Konya'nın adamını istifa ettirdiler.
    Cevapla
  • antigs 2 yıl önce Şikayet Et
    sen kümede kalma mücadelesi veriyorsun hangi yüzle konusuyorsun pensilvanyali
    Cevapla
  • Operasyon şike 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'ye fetö gs ts birlik olup kumpas kurulduğunda niye istifa etmedin mehmet efendi
    Cevapla
  • Tarık7 2 yıl önce Şikayet Et
    buna kargalar bile güler.şu söylediğine kendin bile inanmıyorsun ama milleti burada kandırmaya çalışıyorsun.
    Cevapla
  • erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi istifa sonrası tazminat yıpranma payı vs alıyor mudur acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle