Katar'daki Beşiktaş-Antalyaspor finalinden müthiş gelir!

Geçen sezon Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş ve finalist Antalyaspor, Süper Kupa'da Katar'da karşı karşıya gelecek. Final için 3 milyon Euro civarı (42 milyon lira) para alan TFF, büyük bölümünü takımlara dağıtacak.

Katar'daki Beşiktaş-Antalyaspor finalinden müthiş gelir!
Katar'daki Beşiktaş-Antalyaspor finalinden müthiş gelir!
GİRİŞ 29.12.2021 20:50 GÜNCELLEME 29.12.2021 20:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçen sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor Süper Kupa'yı kazanmak için Katar'da sahaya çıkacak.

GELİR 3 MİLYON EURO

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Kupa'nın Katar'da yapılması için verdiği kararın altında maddiyat bulunduğu öğrenildi.

Ajansspor'un haberin göre; TFF, karşılaşmanın Doha'da yapılması karşılığında 3 milyon Euro'ya yakın gelir elde edecek.

TAKIMLARA PİYANGO

TFF'de gelecek 3 milyon Euro'nun bir kısmının Süper Kupa finaline çıkacak iki takım Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor'a verilmesi fikri ağırlık kazandı.

Son anda karşı bir karar çıkmazsa kupayı kazanan takıma 1 milyon Euro, kaybedene ise 500 bin Euro verilmesi planlanıyor.

5 OCAK'TA OYNANACAK

Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanacak karşılaşma, 5 Ocak 2022 çarşamba günü saat 20.45'te başlayacak.

40 bin 740 kapasiteli stadyum, Al-Rayyan'ın iç saha karşılaşmalarına ev sahipliği yapıyor.

Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemleri, Süleyman Özay ve Candaş Elbil, dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak. Maçın biletleri Katar Futbol Federasyonu sitesinden alınabiliyor.

YORUMLAR 7
  • kızılay-2 2 yıl önce Şikayet Et
    paranın kalanıyla fakirlere yardım yapılsın yazan arkadaşlar bu güne kadar kızılay veya benzer kuruluşlara tek kuruş vermişler midir acaba? katar'da maç oynanması fikri orijinal.
    Cevapla
  • Konyaspor 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden türkiye değil katar
    Cevapla
  • Hüsnü 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki fakir insalara erzak yardımı yapsalar paranın geriye kalanı ile
    Cevapla
  • Hamit 2 yıl önce Şikayet Et
    bu gelirden afganistan kardeş ler imize de bir pay verilse ne iyi olur afganistan çok zor durumda onlar da kardeşimiz allah yar ve yardımcıları olsun
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu kış günü dışarıda olan zor durumdaki insanlara bağışlayın onlar için kalıcı bir çözüme destek olacak bir projeye mesela
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle