TFF, Ampute Milli Takımı'na 1,5 milyon lira başarı ödülü verecek

TFF yönetim kurulu, Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'na 1.5 milyon TL özel ödül verilmesi kararı aldı.

TFF, Ampute Milli Takımı'na 1,5 milyon lira başarı ödülü verecek
TFF, Ampute Milli Takımı'na 1,5 milyon lira başarı ödülü verecek
GİRİŞ 27.09.2021 18:49 GÜNCELLEME 27.09.2021 18:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2021 EAFF Avrupa Ampute Şampiyonası'nda birinci olan milli takıma başarı ödülü verilmesini kararlaştırdı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Nihat Özdemir başkanlığında toplanan yönetim kurulu, Polonya'nın Krakow kentinde gerçekleştirilen organizasyonda şampiyonluğa ulaşan Ampute Milli Takımı'na 1,5 milyon lira özel ödül verilmesi kararı aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TFF'nin Engelliler Koordinasyon Kurulundan sorumlu yönetim kurulu üyesi İsmail Erdem, "2017 yılında İstanbul'daki Avrupa şampiyonluğunun ardından Polonya'da ikinci kez aynı başarıyı tekrarlayan ve bizleri gururlandıran millilerimizin başarısı, ülkemizin her tarafında büyük coşkuyla karşılandı. Biz de TFF olarak 2006'dan itibaren stratejik iş birliği ile desteklediğimiz Ampute Milli Takımı'nı ödüllendirmeye karar verdik. 2022 yılında ülkemizde yapılacak Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanıp, kupayı kazanacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun başka bir şey demiyorum Şenol Güneş e verdiğiniz tazminata bakın gerçekten başka bir şey demiyorum
    Cevapla
  • Necdet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bukadarmı eder değer adamlar şampiyon oldular nihat özdemir cebimden ver milyar dolarlık adamsın
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Cebinizden veriyorsunuz dimi... Vatanın istiklaline hayatını her şeyi ile adamış birde ülkesini en mükemmel şekilde temsil etmiş, sizlerde lütfetmişsiniz...
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    yazık milli takımdan gönderdiklerinize 10 ar 20 şer veriyorsunuz. bu aslanlara hem de tüm takıma sadece 1.5 yazıklar olsun ne diyeyim.
    Cevapla
  • Fizmeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede çokaz ama onlar paranın derdinde değillerdi bayrağınderdindeler yeteri albayrağımız göklerde dalgalansın. Helâl sizlere yüreğinizi ortaya koyup oynadınız sağolun sağolun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle