Suat Kaya kirasını ödeyemediği için mahkemelik oldu

Galatasaray'ın ve Türk Milli Takımı'nın efsane futbolcusu Suat Kaya'nın başı dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemediği ortaya çıkan Suat Kaya mahkemelik oldu.

Suat Kaya kirasını ödeyemediği için mahkemelik oldu
Suat Kaya kirasını ödeyemediği için mahkemelik oldu
GİRİŞ 16.03.2021 09:48 GÜNCELLEME 16.03.2021 09:48
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Suat Kaya 1 yıldır kirasını ödemediği için ev sahibi tarafından mahkemeye verildiği. Hacizlik olacağını öğrenen Suat Kaya evi boşaltıp kaçtı. Ev sahibi ise alacağının peşinde düştü ve Suat Kaya'yı arıyor.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, aylık kirası 16 bin lira olan dairede 1 senedir kira vermeden oturduğu iddia edilen Suat Kaya'nın borcu 200 bin lirayı aşıyor. Uzun süredir Ulus Çamlıtepe'de bir sitede oturan Suat Kaya'nın bir senedir kirasını ödemediği için ev sahibi ile mahkemelik oldu.

Suat Kaya teknik direktörlük kariyerinde son olarak Serik Belediyespor'u 15 gün çalıştırmıştı. Serik Belediyespor'dan sadece 1 maç görev yapan Kaya, yönetim kendisine uzun süre telefonla ulaşamayınca sözleşmesi feshedilmişti.

Ondan önce ise Sakaryaspor'un başına geçen Kaya 2 ay da burada görev yaptı. 3 sezon çalıştığı Menemen Belediyespor'dan ise 2019 Haziran'da ayrılmıştı.

YORUMLAR 27
  • TARIK 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankara değildir o İstanbul'da deniz kıyısı olan Ulus'tur. 1-) Ankara'da Suat'ın ne işi var? 2-) Ankara'da 16 bin liraya Ulusta daire varsa ben hiç görmedim. Ankara kalesi manzarılı mıymış?
    Cevapla
  • skkk 3 yıl önce Şikayet Et
    Klasik GS kültürü
    Cevapla
  • Yorgun baba 3 yıl önce Şikayet Et
    16 bin aylık kiralı nasıl bir evmiş bu laa
    Cevapla
  • bunak avcısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün paraları himmete yatırırsan olacağı bu suat bey Allah büyüktür
    Cevapla
  • Akıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Aylık 16 bin tl gerisini siz düşünün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle