Rıdvan Dilmen: Fransa'nın kararı tesadüf değil

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fransa'da liglerin iptal edilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: Fransa'nın kararı tesadüf değil
Rıdvan Dilmen: Fransa'nın kararı tesadüf değil
GİRİŞ 28.04.2020 20:28 GÜNCELLEME 28.04.2020 20:30
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Fransa'da Ligue 1 ve Ligue 2'de bu sezonun oynanmayacağının ardından yorum yaptı ve birçok ligin de bu kararın ardından sezonu tamamlamayacağını söyledi.

 

 

Fransa'nın kararının tesadüf olmadığını belirten Dilmen, "Fransa Başbakanı tüm spor müsabakalarını Eylül ayına kadar iptal etti... Daha önce Belçika, ardından Hollanda vermişti bu kararı. Ancak Fransa'nın aldığı bu kararın çok tesadüf olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

UEFA ve FIFA'nın tavsiyelerini birçok ülkenin dinlemeyeceğini de söyleyen yorumcu, "Kısa bir zaman içinde Avrupa'daki hatta Dünya'daki önemli liglerin devletlerinden de aynı kararı bekliyorum. "Banane UEFA'nın, FIFA'nın tavsiyelerinden" diyerek ilk ciddi çıkışı yapan Fransa'nın ardından gelecekler olacağını düşünüyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR 18
  • Duayen 4 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan hala ortalıkta dolaşıyo objektif mişte duayenmişte miş mış ta mış mış .Her hateketinde bi kurnazlık bi fenerbahçe menfaatlerine göre planlama var birde federasyonda Nihat abisi var canı sıkıldıkça telefondan bilgi alıcağı...Geç rıdvan bu ayakları geç..Türk futboluna yorumlarınla zarar veriyosun Sen deilmiydin Azizin her yaptığına şak şakçılık yapan hee..ne oldu fe ner iflas etti ..
    Cevapla
  • Oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Cokmu akıllısın sen sevsinler küçük Rıdvan. Lig oynanacak kıvırmaya gerek yok.adam olun adammm
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimin kızı maçlar oynandı diye Beddua ediyordu.. Adam olan dün ne söylediyse bugün de onu söyler..Rıdvan dün de bugün de oynanmasın diyordu.Biz çok gördük önce seyircili oynamasın diyen vatan hainidir deyip ,sonra biz oynatılmasın dedik diyen..Bunların hepsican tasıyordu can diyen..Şampiyonluk mu normalde Başakşehir eze eze şampiyon olur.. Fener dışında hangi takım Başakşehiri yendi ?
    Cevapla
  • Veysel YILDIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurnaz tilkiler soytarılık merasiminde....!!!!
    Cevapla
  • Hakan gül 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de ligler oyandıda rıdvanmı mı engeledi saa sapan yormlarlar yaparak konuyu Fenerbahçe'ye getirenlere şaşırıyorum sanki ligler oynansa fenere ne faydası olacak Rıdvan Fransa'dan bahsediyor bizim yorumcular konuyu Türkiye'ye getiriyorlar hadi ligleri oynatın oynatabiliyorsanız sizi rıdvanmı tutmuş lütfen gerçekçi olun ve olaylara objektif bakın.
    Cevapla
  • mühendis 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen ama algı oluşmuş bir kere.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    bu koronada fenerin işine yaradı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle