Comolli: Transfer ücretleri çok düşecek

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli dünya futbolunu bekleyen krizler hakkında açıklamalar yaptı.

Comolli: Transfer ücretleri çok düşecek
Comolli: Transfer ücretleri çok düşecek
GİRİŞ 20.04.2020 15:08 GÜNCELLEME 20.04.2020 15:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak büyük darbe yiyen futbolun geleceği hakkında konuştu.

KRİZ SÜRDÜKÇE DURUM KÖTÜLEŞİR

Bu kriz ne kadar uzun sürerse, daha fazla kulüp mali açıdan zor bir durumda kalacaktır. Bu durumdan etkilenecek ilk şey oyuncu ücretleri olacaktır. İkinci şey ise transfer ücretleri olacaktır.

TRANSFER ÜCRETLERİ DÜŞECEK

Transfer sezonu zayıf geçecek. Takaslar ve kiralık transferler göreceğiz. Bence transfer ücretlerinde de büyük bir düşüş yaşanacak. Koronavirüs krizi ne kadar sürerse etkilenecek ilk şey oyuncu ücretleri, ikincisi ise transfer ücretleri olacak.

GELECEK SEZON NE OLACAK?

Sadece sezon sonuna kadar değil; 2020 yılının sonuna kadar seyirciler stadyumlara alınmazsa şaşırmam. İnsanlar sezonu bitirmek için maçların kapalı kapılar ardında oynanmaması gerektğini söylüyor ama ya gelecek sezon ne olacak?

Geçenlerde bir menajerle konuştum. Bana Premier Lig'den sadece 3 kulübün gelecek transfer döneminde para harcayabileceğini söyledi. Bu doğru mu bilmiyorum ama bir menajer bunu size söylüyorsa, içeriden istihbarat alıyordur.

Milyonlarca taraftar stadyumlara giremeyecek. Yine de taraftarların mutlu olabilecekleri ve bu gündemden uzaklaşabilecekleri bir şeye ihtiyaçları var.

Tottenham ve Arsenal; eğer ligde iyi değillerse, transferde işleri zorsa ve Şampiyonlar Ligi hakkını kazanamazlarsa insanların durumu anlaması gerekir. Kulüpler dikkatli olmak zorundalar. Arsenal'in stad yapım sürecinde para harcamadığı için eleştirilmesini hatırlıyor musunuz? Harcamadılar çünkü paraları yoktu.

YORUMLAR 1
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan fenere gene oyuncu kakalacan doymadın ucuz diye neler kakalacan gene boş kendi topcularını ali koç la kar ortağısın dimi.........
    Cevapla