Rüştü Reçber için hastaneden açıklama!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla hastanede yatan eski milli kaleci Rüştü Reçber'in durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Rüştü Reçber için hastaneden açıklama!
Rüştü Reçber için hastaneden açıklama!
GİRİŞ 02.04.2020 17:47 GÜNCELLEME 02.04.2020 18:46
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Rüştü Reçber'in tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nden yapılan açıklamada, 46 yaşındaki futbol adamının tedavisini gerçekleştiren Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serap Gençer ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gülcihan Özkan tedavinin sürdüğünü belirtti. 

Yapılan açıklamada, "Pazar günü Covid-19 tanısı alarak hastanemize nakledilen ve tedavisini sürdürdüğümüz Rüştü Reçber halen hastanemizde normal hasta katında yatırılarak izolasyonu ve tedavisine devam edilmektedir. Hastamızın genel durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir." denildi.

 

 

YORUMLAR 30
  • SEYYAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.
    Cevapla
  • antalyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüştü adam gibi adamdır. Allah şifa versin. Eşine yüklenilmesini de doğru bulmuyorum. Allah ın takdiri. Bu eşi olur çocuğu olur hasan Hüseyin Vs. Burda bize düşen tüm hastalara dua etmektir
    Cevapla
  • keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    rabim bütün hastalarımıza acil şıfalar versin rüştü kaptanada
    Cevapla
  • keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim rabbim alemi islama ve sana ve yurdumun güzel insanlarına şifalar versin ölen kardeşlerimizede rahmetiyle muamele eylesin amin
    Cevapla
  • kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana ve cümleye şifalar versin efsane kalecimiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle