MHK'den 2 ay sonra Suat Arslanboğa kararı

Beşiktaş-Başakşehir maçının ardından eleştirilen ve profesyonel sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa'ya MHK'den yeni görev geldi.

MHK'den 2 ay sonra Suat Arslanboğa kararı
MHK'den 2 ay sonra Suat Arslanboğa kararı
GİRİŞ 21.11.2019 10:07 GÜNCELLEME 21.11.2019 10:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu'ndan hakem Suat Arslanboğa'ya 2 ay sonra görev verildi.

Ligde 23 Eylül'de oynanan Beşiktaş-Başakşehir maçına kararlarıyla damga vuran ve profesyonel hakemlik sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa 2 ay sonra ilk maçına TFF 1. Lig'de Menemenspor-Balıkesirspor mücadelesiyle çıkacak.

Suat Arslanboğa, o karşılaşmada Beşiktaşlı futbolcu Adem Ljajic'in fiziksel temasına maruz kalmış ve kırmızı kart çıkarmadığı için çok eleştirilmiş ve ardından sözleşmesi feshedilmişti.

 

 

TFF'nin 2 ay önce yaptığı açıklama şöyleydi;

"Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün fesih edildi. Yine Van Spor Futbol Kulübü ile Piserro Kahramanmaraşspor arasında oynanan müsabakanın ardından saldırıya uğrayan hakemlerimizden Alparslan Şen'in şikayeti doğrultusunda, açılacak kamu davasına TFF olarak müdahil olma talebinde bulunulması ve davanın sonuna kadar takipçisi olunması kararlaştırıldı."

 

 

41 yaşındaki Suat Arslanboğa, son olarak Süper Lig'de tartışmalı Beşiktaş - Başakşehir maçını yönetmiş,  diğer tartışmalı maç olan Alanyaspor-Fenerbahçe maçının da VAR hakemi olarak görev yapmıştı.

YORUMLAR 11
  • ÖMER 44 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah en iyi yerlerde görecez adalet tecelli etti
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Gündem soğuyunca yeniden görev oh ne ala memleket...
    Cevapla
  • sevket 4 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas'li olarak diyorum ki, keske birdaha var'a baksaydi ve kirmiziyi cikarsaydi. Yazik hakem oralara gelmek icin ne emekler sarfediyor. Goruntulere bakarak futbolcuya ceza veremeyen tff, zayifsin zayif.
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Eeee nasıl ve niçin güvenilecek bu MHK’ya?
    Cevapla
  • Serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Mhk tükürdüğünü yaladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle