Ahmet Çakar'dan şok sözler! "Türk futbolunun 11 Eylül'ü"

Çaykur Rizespor Galatasaray maçına hakem Serkan Çınar’ın kararları damgasını vurdu. Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar’dan hakem Serkan Çınar’la ilgili çok sert sözler geldi.

Ahmet Çakar'dan şok sözler! "Türk futbolunun 11 Eylül'ü"
Ahmet Çakar'dan şok sözler! "Türk futbolunun 11 Eylül'ü"
GİRİŞ 11.05.2019 19:20 GÜNCELLEME 12.05.2019 09:30
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’u 3-2 ile geçtiği maça hakem Serkan Çınar’ın kararları büyük tartışma yarattı. Çınar’ın Galatasaray lehine verdiği 2 penaltı ve Rizesporlu futbolcuya çıkarttığı kırmızı kart sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

 

 

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar twitter hesabından “Rize-Galatasaray maçında hakem Serkan Çınar bir takıma maçı kazandırmak için Var hakemiyle birlikte bilerek isteyerek suç işliyor. Bu iş böyle gitmez” yorumunu paylaştı.

Ahmet Çakar, “Rize-Galatasaray maçındaki hakem operasyonu 100 yıllık Türk futbolunun 11 EYLÜL'ü olarak karanlık tarihinde yerini almıştır” dedi.

 

 

YORUMLAR 32
  • Sero 4 yıl önce Şikayet Et
    terim varsa.. Bunlar normal.. YAZİK YA
    Cevapla
  • Ahmet 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Resmen Rizenin 3 puanını GS'ye yazmışlar.. Tıpkı Binali Yıldırımın oylarını İmamoğluna yazdıkları gibi.. "Her şey güzel olacak" diyen GS'li yönetici.. Planınız tıkır tıkır işliyor.. Görev tamamlandı..
    Cevapla
  • grkn 4 yıl önce Şikayet Et
    BB Erzurum a yapılan haksızlıklar konuşulmadı böyle kaç puanı yenildi ses çıkmadı herkese eşit olunmayacaksa bu muhabbetler boş
    Cevapla
  • Canmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru.
    Cevapla
  • A.yavuz okmeydan 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü AHMET. Milleti germe. Çatla patla. emre nin ayağı kırılmış utanmasa faulde yok diyecek.Size niye para verirler anlamadım.GS düşmanlığı gözlerinizi kör etmiş.ayak kırmanın cezası ne acaba.ahmet..bey biliyormusun.ben burdan o futbolcu hakkında suç duyurusunda bulunuyorum.
    Cevapla
  • m3hk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayağını sokarsan tabi kırılır. Adam sut cekiyor gormuyormusun.
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık yapma kardeş bende hasta GS'liyim gerçekten kırmızı kart yanlış 1.penaltı gözden kaçtı diyelim gerçekten oyun başlamamış penaltı yok sarı olmalıydı 2.penaltıda krampon'un altı Onyekuru'nun hafif ayak üstüne temas ediyor mu etmiyor mu çözemedim sanırım oda penaltı değil ama bu bizim galibiyetimizi gölgelememeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle