Yattara: Oyumu Reis'e verdim!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Ibrahima Yattara, 24 Haziran seçimlerinde oy kullandığını ve Türkiye'ye geldiğinden bugüne Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini ifade etti.

GİRİŞ 26.06.2018 11:27 GÜNCELLEME 26.06.2018 11:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Futbol yaşantısını noktalamasının ardından Türkiye'de kalan, aynı zamanda Türk vatandaşlığı da bulunan ve 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ile 27'nci dönem milletvekili seçimlerinde de oy kullanan Trabzonspor'un eski futbolcusu Ibrahima Yattara, geride kalan seçim ve yeni dönemde Trabzonspor'da görev alma noktasındaki süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

24 Haziran seçimlerinde oy kullandığını ve Türkiye'ye geldiğinden bugüne Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini ifade eden Ibrahima Yattara, "Ben Türkiye'ye geldiğimden beri Reis'in tarafındayım. Oyumu da Reis tarafında kullandım ve kazandığı için çok mutlu oldum. Türkiye büyük bir ülke ve inşallah daha da büyümeye devam edecek" dedi.
YORUMLAR 16
  • ...kastamonulu 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın hasısın
    Cevapla
  • İlhami 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun da. Onu seçimden önce oyumu Reis e vereceğim desen daha samimi olurdu...
    Cevapla
  • cecen1907 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun lan kara oglan sana
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    adamsın inan ülkemizde yasayıp bu topraklarda ekmek yiyen şehit kanlarıyla sulanmıs topraklar üzerinde yasayıp körü körüne pkk ya destek veren chplilerden fetöcü iyi partiden daha adamsın teşekkürler
    Cevapla
  • VatandaŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Aklın yolu bir kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle