Selahattin Aydoğdu'nun heykelini diktiler!

Fatih Terim ve damatlarıyla yaşadığı tartışma günlerce gazete manşetlerinde yer alan Selahattin Aydoğdu'ya kendi heykelini hediye ettiler.

GİRİŞ 01.09.2017 11:49 GÜNCELLEME 01.09.2017 14:41
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Çeşme Alaçatı’da bulunan Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, geçtiğimiz aylarda Fatih Terim ve damatları ile tartışma yaşamış, haber gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan olayların ardından Fatih Terim uzun süre sessiz kalmış, sonrasında ise Milli Takım Teknik direktörlüğünden de istifa etmişti.

Olaylar tam gündemden düşmek üzereyken bir anda ortaya çıkan heykel, tartışmalara yeni bir boyut getirdi!

Sosyal paylaşım sitesinde organize olan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğrencisi bir grup Selahattin Aydoğdu’nun birebir heykelini yaptı.

Öğrenciler heykeli, müşterilerin şaşkın bakışları arasında restoranın önüne getirip bıraktı.

Uluslararası bir spor sitesinin desteğiyle yapılan heykelin üzerindeki "Türk futbolunun kaderini değiştiren adam Selahattin Aydoğdu" cümlesi dikkat çekti.

Selahattin Aydoğdu ise "Böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum, çok şaşkınım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Aydoğdu, heykelinin etrafında toplanan tatilciler ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 37
  • myavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün Tv. de Milli takımın maçlarının özetleri veriliyordu. Takımın başında Fatih Terim vardı.Fatih Terim Sayın c.Başkanı ile ilgili bir klipte rol aldı diye linç edildi. Söylenmedik laf bırakılmadı. Evet Fatih Terimin artılarıyla eksileri karşılaştırıldığında artıları daha çok. Aldığı maaşı konu edenler, Guus Hiding ne kadar alıyordu. Luçescu ne kadar alıyor. bi araştırsınlar.
    Cevapla
  • seko 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir düşünce ama Hiç benzememiş...
    Cevapla
  • bayburtlu ethem 6 yıl önce Şikayet Et
    biz millet olarak gideni yere vurmayı geleni göklere çıkarmayı pek seviyoruz milli maçlar başladıktan sonra lucescu başarısız olursa neler yazılacak merak ediyorum doğrusu
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben soyleyeyim hidding geldi yillik ucmilyon avroyu aldi gitti luceskuda kac para aldigi yazmiyo bile en az ucmilyon avroda o alir gider bu fatih terim dusmanlari yalvarir fatih terim diye hep boyle olmadimi
    Cevapla
  • tüpçü ve terim 6 yıl önce Şikayet Et
    tüpçü ve terim türk futbolunun yakasından düşmedikçe başarı beklemeyin. Sayın cumhurbaşkanım bu ikisini uzak tutsa futboldan her şey daha güzel olur diğer türlü anlık başarının ötesine geçmek sadece hayal
    Cevapla
  • Sereflikochisar 6 yıl önce Şikayet Et
    turkiyem ah turkiyem vallah durum vahiiiim.. allah bizi islah etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle