Alman efsanesinden Demirbay yorumu!

Almanya Milli Takım menajeri Oliver Bierhoff, Türkiye yerine Almanya tercihi yapan Kerem Demirbay hakkında konuştu.

Alman efsanesinden Demirbay yorumu!
Alman efsanesinden Demirbay yorumu!
GİRİŞ 18.05.2017 16:07 GÜNCELLEME 18.05.2017 16:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eski futbolcu olan ve Almanya Milli Takımı'nda menajerlik görevi yapan Oliver Bierhoff, önce Türkiye Milli Takımı'nda oynayacağı açıklanan ardından kararını değiştirip Almanya için oynayacağını açıklayan Kerem Demirbay hakkında açıklamalarda bulundu.

''DİĞER FEDERASYONLARLA REKABETE GİRMİYORUZ''

Hoffenheim ile Bundesliga'da başarılı bir sezon geçiren Demirbay hakkında konuşan Bierhoff, ''Hiçbir oyuncuya bizi seçmeleri için baskıda bulunmuyoruz. Diğer ülkelerin federasyonları ile de bir rekabete girmiyoruz. Aynı zamanda bizi seçmeleri için boş vaatler de vermiyoruz'' dedi.

''KOLAY BİR TERCİH DEĞİL''

Kerem Demirbay'ın 15 Mayıs tarihinde Türkiye için oynayacağını belirten bir yazı yazması, ardından da karar değiştirerek Almanya formasını giymek istediği hakkında konuşan eski Alman futbolcu, ''Böyle bir kararın futbolcu için kolay olmadığını anlamak lazım. Futbolcu özgürce tercihinde bulunmalı'' şeklinde konuştu.

MESUT ÖZİL ÖRNEĞİ

Almanya Milli Takımı'nda benzer olayların yaşandığını hatırlatan Bierhoff, ''Mesut Özil, Sami Khedira veya Jerome Boateng gibi futbolcuların ülkelerindeki aileleri ile duygusal bir bağları var. Buna da saygı duyuyoruz. Demirbay'ı da kucaklayacağız'' sözlerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • adıyamanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten tipe bak çay demle alamanya ya yakışır ancak onlar otur kalk ne olacaktı asimile olmuş bir gencimiz daha
    Cevapla
  • karsli 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni de beş dakika oynatir ondan sonra bir kenara atarlar yeterki türkiye icin oynamasin oyun bu istersen erdal kilicaslana sor o bunu yaşayanlardan birisi yaziketin
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle gavır amet
    Cevapla