Eski öğrencisinden Terim'i aşağılayan sözler!

Galatasaray'ın eski futbolcularından Frank de Boer, A Milli Takımımızın teknik direktörü Fatih Terim hakkında şoke eden sözler sarf etti.

GİRİŞ 08.01.2017 12:11 GÜNCELLEME 08.01.2017 12:56
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Hollandalı teknik adam verdiği özel bir röportaj esnasında, "Hiddink, Rijkaard, Advocaat bunlardan bir şeyler öğrendim. Fatih Terim'den de, futbolun nasıl oynanmaması gerektiğini öğrendim. O da bir nevi öğrenmek sayılır" diye konuştu.

'TAM ANLAMIYLA GERÇEK MEGOLAMAN'

Frank de Boer, önceki yıllarda yaptığı bir açıklamada yine Fatih Terim'i hedef almıştı. De Boer, eski teknik direktörü için “Kendisi futboldan çok dış görüntüsüyle ilgilenirdi. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megolamandı" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 18
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    adam hakli fatih terim konusunda. ve kac para aldigini duysa TFF den bir kez daha hayret eder.
    Cevapla
  • golgi sistemi 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim kaç sene gs de oynamış ama bir tane bile golü yokmuş bunu biliyor muydunuz ?
    Cevapla
  • Engin 7 yıl önce Şikayet Et
    Frank o dönemde ligin en ağır liberosuydu.Takıma hiç faydası yoktu ve en çok parayı alıyordu Terim haketmeyene o takım da para yı kolay yedirmez.Bunun kuyruk acısı var.
    Cevapla
  • NurYolu 7 yıl önce Şikayet Et
    diyelim sizin dediğiniz doğru lakin terim için dedikleride doğru terim bu milletin yüz karası ne demek ülkenin tv sine TRT ye roportaj vermem
    Cevapla
  • Sahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz desek inanmazdı kimse Ecnebiye aferin Daha güzel bir ifade olamazdı
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Hay ağzına sağlık. Fatih hoca kendisini beğenmiş kibirli, ben hocaların hocasının diye kendi kendine tirip atan bencil biri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle