Muslera Copa America'ya kötü başladı

Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay, Copa America'ya 3-1'lik Meksika mağlubiyeti ile başladı.

Muslera Copa America'ya kötü başladı
Muslera Copa America'ya kötü başladı
GİRİŞ 06.06.2016 10:25 GÜNCELLEME 06.06.2016 10:25

ABD’de düzenlenen Copa America’da dün gece C Grubu’nda 2 maç oynandı. Venezuela Jamaika’yı 1-0 mağlup ederken.Galatasaraylı Fernando Muslera’nın kalesini koruduğu Uruguay, Meksika’ya 3-1 yenilerek turnuvaya kötü bir başlangıç yaptı.

Turnuvada şimdiye kadar oynanan en zevkli maça henüz 4. dakikada Alvaro Pereira’nın kendi kalesine attığı golle öne geçen Meksika, Uruguaylı Matias Vecino’nun 45. dakikada kırmızı kart görmesi ile iyice rahatladı. İlk yarısını tek golle önde bitirdiği maçın kontrolünü eline alan Meksika, 73. dakikada Andres Guardado’nun kırmızı kart görmesi ile sarsıldı. Hemen bir dakika sonra Uruguay’ın Diego Godin ile bulduğu gole engel olamayan Meksika rakibine yakalandı.

Uruguay’ın beraberliği yakalamasının ardından Muslera’nın kalesinde baskısını arttıran Meksika, son beş dakikada iki gol birden buldu. 85. dakikada Rafael Marquez ve Hector Herrera ile Muslera’yı avlayan Meksika, üç puanı hanesine yazdıran takım oldu.

Venezuela ise Jamaika’yı Josef Martinez’in 15. dakikada attığı golle mağlup etti. Jamaika, 23. dakikada Rodolph Austin’in kırmızı kart görmesinin ardından maçı 10 kişi tamamladı.

Bu galibiyetle C Grubu’nda liderliğe yükselen Meksika, gruptaki ikinci maçında Jamaika ile karşılaşacak. Son sırada yer alan Uruguay ise Venezuela ile oynayacak