Aziz Yıldırım'a pankartlı tepki!

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe, Adana'ya geldi. Bir grup taraftar, pankart açıp, slogan atarak yönetimi istifaya davet etti

GİRİŞ 09.02.2013 18:20 GÜNCELLEME 09.02.2013 18:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Mersin'e gitmek üzere uçakla Adana Havalimanı'na geldi. Fenerbahçe kafilesi apronda kendilerini bekleyen takım otobosüne binerek, sadece görevli araç giriş çıkışlarının yapıldığı havalimanının D kapısından çıkış yaptı.

Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı, sarı-lacivertli futbolcuları görebilmekiçin uzun süre havalimanında bekledi. Taraftarlar attıkları sloganlarla takımlarına destek verdi.

İstifa çağrısı

Havalimanında bekleyen bir grup taraftar ise "Yönetim istifa", "Başımıza padişah mısın-", "Diktatörlüğe hayır" yazılı pankartlar açtı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhinde sloganlar atan grup, ellerinde de beyaz mendil salladı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex lehinde de sloganlar atan grup, takım otobüsünün de önünü kesmek istedi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, grubu engelledi.
Kafileyi taşıyan otobüs, geniş güvenlik önlemleri altında Mersin'e gitti.


Aziz Yıldırım'a pankartlı tepki!
GALERİYE GİT
YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    şike davasında büyük destek verdiğimiz ama aykut yüzünden alex,i harcayan aziz yıldırımı başından bu yana uyardık ama dinlemedi?.... ...şimdi bütün oklar ona yöneldi hala anlamıyor? yıldız oyuncu düşmanlığı stoch ile hala devam den aykut takımı resmen mahfediyor ,bölüyor?.
    Cevapla
  • Akif terim 11 yıl önce Şikayet Et
    gfb fenerbahcenin devrimini yapacak!!!. susmayın gfb liler...haklı delikanlı durusnuz gercekten herkese ilham versin sefa reis alnından öpüorum
    Cevapla