Yusuf Akçiçek için İstanbul'da ilk görüşme! F.Bahçe teklifi az buldu
Fenerbahçe'de son haftalarda yedek kulübesine hapsolan ancak Mourinho ile yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Yusuf Akçiçek için ilk resmi teklifin Fransız ekibi Marsilya'dan geldiği öne sürüldü.
Fenerbahçe'de bu sezon Jose Mourinho'nun verdiği şansları iyi kullanan ve Avrupa ekiplerinin radarına giren Yusuf Akçiçek için ilk resmi teklifin geldiği ileri sürüldü.
Sabah'ın haberine göre, Marsilya, 19 yaşındaki genç stoper için Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptı.
Haberde Marsilya'dan bir yöneticinin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Asbaşkan Acun Ilıcalı ve futbolcunun menajeri Mirsad Türkcan ile İstanbul'da görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
FENERBAHÇE 20 MİLYON EURO'YU AZ BULDU
Taraflar arasında yapılan ilk görüşmede Fransız ekibi, Sarı-lacivertli ekibe 20 milyon euroluk teklif sundu ancak Fenerbahçe tarafından bu rakam az bulundu ve kabul edilmedi.
Sarı-lacivertlilerin, Yusuf Akçiçek için en az 30 milyon euro istediği öğrenildi. Genç savunmacının transferiyle ilgili kararı ise tamamen yönetime bıraktığı aktarıldı.
Fenerbahçe'de milli stoperin güncel değeri 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.
-
fb07 1 saat önce Şikayet Etgs lı olduğunu GS maçında belli etti aynen Oğuz Aydın abisi gibiBeğen
-
antufb1907 2 saat önce Şikayet Etat yalanı sevsinler inanmayanı ne oynamışta bu kadar para ediyor yok yaBeğen Toplam 2 beğeni
-
malatya balabanlı 2 saat önce Şikayet EtDefans oyuncusu için çok iyi para tabi çok bilmiş yöneticiler daha iyi bilir . !!!Beğen
-
mert 3 saat önce Şikayet EtOynatmadıkları, yedek bıraktıkları adama 20 milyon euro yu az buluyorlar, yersen!!!Beğen Toplam 2 beğeni
-
Fenerli 3 saat önce Şikayet EtNe yaptı ki teklifi az buldularBeğen Toplam 1 beğeni