Fenerbahçe'de veda vakti: Biletler kesildi, 8 isim yolcu
Fenerbahçe'de Jose Mourinho ile devam kararı alınmasının ardından takımdan gönderilecek oyuncular belirleniyor.

GİRİŞ 29.04.2025 09:28
GÜNCELLEME 29.04.2025 09:28
Jose Mourinho'nun yeni sezonda da takımın başında olmasının kesinleşmesi sonrası Fenerbahçe, kadro planlamasına başladı.
Sabah'ta yer alan habere göre, sarı-lacivertliler'de Mario Branco, Acun Ilıcalı ve Jose Mourinho önderliğinde gidecek futbolcular belirleniyor.
Sarı-lacivertlilerde Livakovic, Djiku, Osayi-Samuel, Becao, Kostic, Tadic, Dzeko ve En-Nesyri ayrılması beklenen isimler.
Fenerbahçe'nin bu isimlerin takımdan ayrılmasıyla 22 milyon euroluk maaş yükünden kurtulması hedefleniyor.
Yönetimin elde edilecek yeni bütçeyi daha az futbolcuya daha yüksek maaşlar vererek kullanmayı düşündüğü aktarıldı.
KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 8
-
HSYN. 4206 3 saat önce Şikayet EtMert Hakan kalsın diğerlerinin alayını satınBeğen
-
BAŞKENTLİ 06 3 saat önce Şikayet EtMert Hakan kalsın diğerlerinin komplesini satın çünkü o çok iyi bir provakatör, kıymetini bilinBeğen
-
maraşlı 3 saat önce Şikayet EtALİ Kkoç ve mrınyo ne zaman gidecek.Beğen
-
Misafir 4 saat önce Şikayet Eten nesri yi Galatasaray alsa ne güzel olur seneye bizde 3. forvet sıkıntısı kalmazBeğen
-
taktik 4 saat önce Şikayet Etmerkez ortasaha anguissa, sağkanat cerny,solkanat min son, sanrafor david mutlaka alınmalı. talisca onnumara iyi oynar. fred,anguissa,oğuz ortada iyi oynar.yusuf,skinnar,ostervolde defansta iyi oynar. kaleye iyi bir yerli kaleci lazım.Beğen