Tümer Metin, Fenerbahçe'nin yıldızıyla mesajlaşmasını açıkladı

Fenerbahçe'de düzenli ilk 11 şansı bulamayan İrfan Can Kahveci'ye Tümer Metin'den destek geldi. Tümer Metin, İrfan Can Kahveci ile yaptığı mesajlaşmayı açıkladı.

GİRİŞ 18.10.2024 14:07 GÜNCELLEME 18.10.2024 17:25

Ünlü yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci'yle olan mesajlaşmasını okudu.

Asist Analiz YouTube kanalında konuşan Tümer Metin şu ifadeleri kullandı:

"İrfan Can'a mesaj attım, 'Devam, o forma bize gelecek birader.' diye. Samimiyetle söylüyorum ekrandan bunu.

O da, 'Devam ağabey, yılmak yok' dedi. Yaklaşımı da hoşuma gitti.

"MOURİNHO'NUN İÇİNİ KEMİRMELİ"

İrfan Can konusu Mourinho'nun içini kemirmeli. Kemiriyor mu bilmiyorum ama kemirmeli. 

Çünkü geçen sene rüştünü ispat etmiş, sallandığı bir dönemden güçlenerek anka kuşu gibi çıkmış bir İrfan Can'ın, bu sene forma savaşına girmiş olmasını ben yorumcu, bir futbol adamı olarak kabul etmiyorum.

"BEN BURADAYIM DİYOR"

Ben yaptım ya bunu, artık gerek yok bir daha, bir daha ispata. Hala çocuk kendini ispat etme derdinde. Şimdi bu milli takımdaki süreç... Adam gidiyor 2 milli maçı çözüyor, maç berabereyken. Kritik goller, puan getiren gollerdi bunlar. Doğal olarak 'Ben buradayım' diyor.

"MOURİNHO DÜŞÜNSÜN"

Ben, İrfan Can'ın yerinde olsam tabi 50 yaş birikimi ve tecrübesiyle söyleyebiliyorum. Futbolcuyken fırtınalar kopar içinde. Yarın yine oynamadığı dakika yaslanırım arkama, bakarım keyfime. Hiç dert etmem. Artık ispat edeceği bir şey yok İrfan Can Kahveci'nin. Mourinho düşünsün."

 

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.