Fenerbahçe'de bomba iddia! Ali Koç'tan İsmail Kartal'a: Kimseyle sözleşme imzalama!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un eski teknik direktörleri İsmail Kartal'a "Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama." dediği iddia edildi.

GİRİŞ 24.09.2024 09:52 GÜNCELLEME 24.09.2024 10:01
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. 

Derbinin yankıları sürerken Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho tartışma konusu oldu. Tüm bu gelişmelerin ardından sarı-lacivertli kulübü ilgilendiren flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Ekol TV Spor Müdürü Onur Yıldız, Ekol Futbol Ekstra progamında "Ali Koç, İsmail Kartal'a 'Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama. Bir ihtiyacın varsa bana söyle ama herhangi bir kulüple sözleşme imzalama.' dediği şeklinde bir haber geldi" açıklamasını yaptı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • GERÇEK 1 saat önce Şikayet Et
    Futbolcuların çoģu Kartal'ı istemiyor. Alman bir hoca ile ilk görüşme olmuş olumlu ilerlemeler kaydedilmiş. Alman hoca kasetleri isteyip geçen seneden itibaren maçları izlemeye başlamış.Koç -Jose tartıştığı için basın toplantısına çıkmadığı yalanlanınca yeni yalanların gelmesi muhtemeldi.
    Cevapla
  • Alexde souza 2 saat önce Şikayet Et
    Ali koça oy verenler memnundur şimdi göbek atsınlar meydanda ali koç gitmeden rahat yüzü yok fenerbahçe ye stajyer başkan ali koç sayın acun da boş çıktı kime güvendik transferde çöp oyuncu doldurdular kadroyu istifa edin sayın başkan ali koç sayın acun en nesri çöpünü de alın öyle gidin
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    En azından adam şampiyonluğu son haftaya kadar taşıdı, mourinho ne yaptı? Ligin 6. haftasında şampiyonluğu kaybetti
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Bnce koç sözleşmeyi fes etsin fbyle
    Cevapla
  • MİSAFİR 2 saat önce Şikayet Et
    Zamanında İsmail yerine Koç'u kurban etseydi Fener bunlar olmazdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle