Volkan Demirel'den dikkat çeken Fenerbahçe yorumu!

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Volkan Demirel, derbi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.

Volkan Demirel'den dikkat çeken Fenerbahçe yorumu!
Volkan Demirel'den dikkat çeken Fenerbahçe yorumu!
GİRİŞ 22.09.2024 11:23 GÜNCELLEME 22.09.2024 11:23

Genç teknik direktör Volkan Demirel, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin sahasında ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 kaybettiği maçı yorumladı.

"Galatasaray'ın istediği oldu""

TV100'de konuşan Volkan Demirel, skoru beklemediğini belirterek, "Derbilerde sonucu kestirmek zordur deriz ama bazen oyunun içindeki akış maçın nereye gidebileceğini gösteriyor. Daha da farklı olabilirdi. Belki ilk 10 dakika Fenerbahçe iyi başladı ancak daha sonra Galatasaray'ın istediği oldu" dedi.

"Fenerbahçe ile bunu yemek irdelenmesi gereken bir konu"

Fenerbahçe'nin taçtan 2 gol yediğini aktaran Demirel, "İkinci yarının başında tek değişiklik oldu ancak bence 2-3 değişiklik yapılabilirdi. Fenerbahçe bugün 2 tane taçtan gol yedi. Bunu Anadolu takımlarda yiyebilirsin ama Fenerbahçe ile bunu yemek bence irdelenmesi gereken bir konu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin derbideki oyun anlayışını eleştiren Volkan Demirel, "Fenerbahçe takımı duran toplarda adam adama oynayabilir bunu kabul edebilirim ama Fenerbahçe kendi seyircisi önünde adam adama bir yere kadar oynar, bir yerden sonra artık alan devreye girer. Mert Müldür'ün Yunus Akgün ile adam adama oynaması ikinci golün sebebiydi" şeklinde konuştu.

"1-0 olunca ister istemez bir kırılganlık başlıyor"

Galatasaray'ın derbide Fenerbahçe'den saha içinde ve tribünde baskı görmediğini dile getiren Demirel, "Gol öncesi Sara'nın şutu Galatasaray'ın ilk pozisyonuydu. Sonra gelen taç atışıyla beraber Galatasaray oyunu almaya başladı. Aslında ilk 10 dakika Fenerbahçe vardı. 10 ile Sara'nın şutuna kadar da aslında bir oyun yoktu iki takımda da. Galatasaray bugün çok baskı görmedi. Temas olarak da görmedi, seyirciden de görmedi çünkü seyirci de maça giremedi. 1-0 olunca ister istemez bir kırılganlık başlıyor. Fenerbahçe camiası da uzun süredir başarıya hasret. Hemen bir tedirginlik başlıyor. Bugünkü maçın skorunu belirleyen saha içindeki şartlardır" dedi.

Maçın sonucunun hakeme bağlanamayacağını aktaran Volkan Demirel, "İlk önce sahada kazanacaksın sonra hakem konuşursun. Hakeme ne diyeceğiz burada? Başaktörler oyuncular ve teknik adam. Bunun başaktörleri sana filmin akışını vermiyorsa insanlar başka yerlere yönelmeye başlıyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.