Mourinho 6 ismi UEFA kadrosuna almayacak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho; Ryan Kent, Emre Mor, Samet Akaydin, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz ve Cengiz Ünder'i UEFA Avrupa Ligi kadrosuna yazmayacak.

GİRİŞ 03.09.2024 10:03 GÜNCELLEME 03.09.2024 10:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirmek için geri sayıma geçen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kimleri dışarıda bırakacağını belirledi.

UEFA listesinde kulübün altyapısından yetişen dört isim bulunmak zorunda. Ferdi Kadıoğlu'nun satılmasıyla birlikte şu an bu kurala uyan tek isim üçüncü kaleci Ertuğrul Çetin. Fenerbahçe, bundan dolayı Avrupa Ligi A Listesi'ne 22 kişi yazabilecek.

KADRODA YER ALMAYACAK İSİMLER

Listede kadroda düşünülmeyen Ryan Kent, Emre Mor'un yanı sıra Samet Akaydin, Bartuğ Elmaz ve Rade Krunic yazılmayacak. Son isim ise geçen sezon 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Cengiz Ünder olacak gibi görünüyor.

Cengiz Ünder, bu sezon sadece 12 dakika oynadı; üç maçta ise kadroda olmamasına rağmen süre almadı. Jose Mourinho, yıldız futbolcuyu kanat tercihleri arasında son sırada görüyor.

KAYNAK: SÖZCÜ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • H.D 1 hafta önce Şikayet Et
    En başta Cenğizi sil kadrodan. Sıfır katkı. Bunu farelere aldırana hakkımı helal etmiyorum. 15 m Euroyu paylaştılar sanırım
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Emre mora çok az şans verildi.en az krunice verilen süre kadar.onada verilmeliydi ama verilmedi.
    Cevapla
  • Tarık 1 hafta önce Şikayet Et
    Emre ve Cengiz bu takımda her zaman olmalı. Meziyetlerini ortaya çıkarması gereken de Mor in ha.
    Cevapla
  • Barış 1 hafta önce Şikayet Et
    Olurmu canım emre yabancı olsaydı çöp krunuc kadar şans bulurdu ama türk olduğu için şans bulmuyor.emre kesinlikle kalmali
    Cevapla
  • MASK 1 hafta önce Şikayet Et
    bartuğ elmazın alınıp tecrübe kazanması iyi olabilir ama diğerleri iyi seçim futbol isimle oynanmıyor millet cengiz diye tutturmuş ama çağların yerine samet de düşünülebilir çünkü ikisininde artıları eksileri birbirini karşılıyor
    Cevapla
  • Tarık 1 hafta önce Şikayet Et
    Çağların yerine Samet mi. Fb li değilsiniz gibi algılanabilşr. Dikkat lğtfen
    Cevapla
  • Fener hastası 1 hafta önce Şikayet Et
    Yazar be anam yazar. Yazmasa da yazdırırlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Sameti GS olarsk alabiliriz bence iyi bir yedek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle