Ali Koç'a saldıran Fatih Özkan: Fenerbahçe camiasından özür dilerim!

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçında saha kenarına girerek tribüne giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u geri dönerken itip yere düşüren Fatih Özkan özür diledi.

GİRİŞ 20.08.2024 14:05 GÜNCELLEME 20.08.2024 14:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun ikinci haftasında 17 Ağustos'ta İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçında deplasman tribününe giremeyen taraftarlarıyla ilgili saha kenarına girerek bu tribüne giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u geri dönerken iterek düşüren Fatih Özkan özür diledi. 

Göztepe akreditasyon kartıyla statta görevli olup olayın ardından savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Özkan, yazılı açıklama yaptı.

"ALİ KOÇ VE TÜM FENERBAHÇE CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİM"

Özkan, menfur olayın tarafı olarak iki camiadan da özür dilediğini bildirdi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"17/08/24 tarihinde futbolumuzun iki güzide kulübü arasında oynanan müsabaka sırasında meydana gelen ve halihazırda kamuoyunu meşgul etmeye devam eden menfur olayın bir tarafı olarak yaşanan bu olay nedeni ile son derece üzgün olduğumun bilinmesini isterim." 

"Kamuoyunun bu olay nedeni ile daha fazla meşgul edilmemesi; her iki güzide kulübe gönül vermiş taraftarların yıpratılmaması için başta tüm kamuoyu olmak üzere mensubu olduğum Göztepe Spor Kulübü, kulüp onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor kulübü başkanı Ali Y. Koç ile tüm Fenerbahçe camiasından özür dilediğimi kamuoyuna saygı ile bildiririm."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    tutuklanacak bir şey yok özür dileyecek bir şey de yok sen adamlığını yaptın özür diledin bir özür de aliko'dan bekliyoruz
    Cevapla
  • konya 4 hafta önce Şikayet Et
    özür bitirdimi konuyu bu adam tutuklanmadımı garip biri olaydı çoktan cezaevindeydi futbolda yine bu sezon oyunlar dönüyor
    Cevapla
  • Çamlica 4 hafta önce Şikayet Et
    Alinin. Yaptıkları hizmetkarı oldugu avrupada olsaydı çoktan godesteydi. Bayern münihin bakanı multi milyarden cezasını çektı Ya. Bizde. Koçun orda. Ne. İşi var. ?? Kim bu. Amaç Hep ğermek
    Cevapla
  • ORHAN 4 hafta önce Şikayet Et
    Bir şey yaptın erkek gibi yaptığının arkasında dur. Ne oldu orada efeleniyordun şimdi de yok yerler ıslaktı da hafif itmek istedim de sahadan çıkarmak istedim de...Senin görevin mi ?Tazminat korkusu ağır mı geldi ?
    Cevapla
  • Kuş Avcısı 4 hafta önce Şikayet Et
    Ya özür dileme ya da özür dileyeceğin şeyi yapma hepsi göstermelikten ibaret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle