Ali Koç'un hak mahrumiyeti cezası var mıydı? Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Alpoğlu, Ali Koç'un 90 günlük hak mahrumiyeti cezasının Disiplin Talimatı'nın 97/4 maddesine göre para cezasına çevrildiğini ve herhangi bir hak mahrumiyeti cezasının olmadığını açıkladı.

GİRİŞ 18.08.2024 12:10 GÜNCELLEME 18.08.2024 12:16
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Alpoğlu, sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un Hak Mahrumiyeti cezasına rağmen Göztepe maçında stada geldiği ve kuralsız hareket ettiği iddialarına yanıt verdi.

Ali Alper Alpoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ali Koç'un cezasınının, para cezasına çevrildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Belli bazı şahıslar ve hesaplar, Başkanımızın 90 günlük hak mahrumiyeti cezasına rağmen stada geldiğini, kuralsız hareket ettiğini kasten gündeme getirerek manipülasyon yapmaya çalışmaktadır.

GERÇEK ŞUDUR Kİ; Futbol Disiplin Talimatı 97/4’e göre kulüplerin başkan ve yöneticileri hakkında verilen hak mahrumiyeti cezaları çevirilebilmektedir.
İlgili ceza da bu şekilde infaz edilmiştir.

Dolayısıyla Başkanımızın statta olması ile ilgili kuralsız, hukuk dışı hiçbir durum yoktur."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    bu alı koç futbolun içinde çıkmalı
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    sadece dursun fotosu gezer
    Cevapla
  • Ahmet 4 hafta önce Şikayet Et
    Provakatör Ali. Futbolu katlediyor. Zaten futbolda yok. Avrupa'da futbol var. Bir klup başkanının böyle hareketlerini orada göremezsin. Biz de parayı veren düdüğü çalıyor, yetmiyorsa çaldırıyor. Eski TFF'ye giydiriyordu Ali, şimdi gıkı çıkmıyor. Çünkü sorun Tff değil Ali'de. Ali'nin olduğu her yerde sorun var.
    Cevapla
  • ÇAycuma67 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu adamin iṣi gücü provakasyon..Gezi olaylarinda gördük
    Cevapla
  • fatih 4 hafta önce Şikayet Et
    Ahlak yok para var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle