İfadesi ortaya çıktı! Ali Koç'a saldıran şahıs için mahkeme kararını verdi

Süper Lig'in ikinci haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u iterek düşüren zanlıya ev hapsi verildi.

GİRİŞ 18.08.2024 14:42 GÜNCELLEME 18.08.2024 14:43
Bu Habere 369 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u iterek düşüren zanlı gözaltına alındı.

Ali Koç, Göztepe maçında yaşanan olayda kendisini iten kişi ve ihmali bulunan tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bunun üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, Koç'u saha kenarında yürüdüğü sırada iterek düşüren Fatih Özkan'ı gözaltına aldı.

Savcılıktaki sorgusu sonrası tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlı, ev hapsiyle cezalandırıldı.

İfadesi ortaya çıktı

DHA'nın haberine göre; Fatih Özkan’ın polisteki ifadesinde, "Ali Koç'u saha dışına çıkartmak istedim. Yerler ıslaktı. Hızımı ayarlayamadım. İstemeden, sert ittim. Yaralama kastım yoktu" dediği belirtildi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 369
  • salih kırbaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali koçun ne işi var sahanın içinde? futboldan çok ali koçun beceriksizliğini konuşuyor türkiye 4 yıldır....
    Cevapla
  • İskender 3 hafta önce Şikayet Et
    Adam Altından Top hak ediyor koç versin..
    Cevapla
  • Cihan 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç'un ne işi var zeminde, üstelik maç esnasında. Ayriyeten saldırı anı çizgilerin içersinde hemide...
    Cevapla
  • tolga 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç'un zeminde olması hayvanice itilerek yere düşürülmesini haklı mı çıkarıyor ? Başta sokma o zaman zemine. Göztepe de elbet Kadıköy'e gelecek ve cevabını sahada alacak
    Cevapla
  • aga 3 hafta önce Şikayet Et
    birgün yerler ıslakken merdivenden düşer kafanı kırarsın, meczubun biri çıkar delik deşik eder cehennemi boylarsın. yalanın sonu yok.. Ali koç a da oh olsun FB nin yakasından düş.. Sen varken fener kupa kazanamaz. Morinyoyu da harcarsın.. DEfol be adam..
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Gs nin stat müdürüne itme değil darp edenlerin hangisine ev hapsi verdiniz merak ettim
    Cevapla
  • Tolga 3 hafta önce Şikayet Et
    GS'nin stat müdürü uslu uslu dursaydı, birşey olmazdı, Fenerbahçe bayrağını çekip yere attı, tersi olsa GS'liler ne yapardı ? Bırak kardeşim ne olur statta kutlama yapsak, yedik mi devletin yaptığı stadınızı ? Ama Fener koyunca ağır geliyor değil mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle