Mourinho'dan yeni transferle ilgili itiraf: Roma'da ilgilenmiştim

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Jose Mourinho, yeni transfer Çağlar Söyüncü ile Roma'da çalıştığı dönem ilgilendiğini dile getirdi.

GİRİŞ 02.07.2024 10:44 GÜNCELLEME 02.07.2024 13:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.

Kulüp kanalı FB TV'ye açıklamalarda bulunan deneyimli hoca transfer dönemi ve yeni sezon çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Jose Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

"Avrupa şampiyonası bittikten sonra durum bizler için farklı olacak. Şu anda kadroda çok fazla genç oyuncu var, onları geleceğe hazırlıyor olmaktan dolayı mutluyum. Şu anda yaşamış olduğum zorluk Avrupa Şampiyonası, tüm oyuncular elimde değil. Transfer döneminde pazarda akıllı bir şekilde hareket etmek istiyoruz.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İTİRAFI

"Çok mutluyum, başkana teşekkür ediyorum. Kalmasını istediğim oyunculardan birisiydi. Biz kulüpte kalmak isteyen oyuncuların takımımızda olmasını isteriz. Kendisiyle Roma'da çalışırken ilgilenmiştim, takıma katmak istemiştim ama orada olmadı. Çağlar burada kalmak için çok uğraştı. Yarın bizlerle Avusturya'ya gelecek. Bu kamp bizim çok önemli, yarın bizlerle birlikte çalışmaya başlayacak. Bu bizim için çok önemli."

"İŞİME ODAKLANMIŞ DURUMDAYIM"

"Basın için transfer dönemi 12 ay açıktır. Bu insanlar için keyiflidir. Bazı takımlar birçok transfer yaptı ama umarım maaşları öderler. Çok yakın bir zamanda ilk resmi maçımızı oynayacağız. Sakin olmamız, duygusal davranmamamız gerekiyor. Biz önceliklerimizi biliyoruz. Önümüzdeki haftalardan itibaren bizim yaklaşımımıza uyacak futbolcuları kapacağız. Hiçbir takım transfer döneminde şampiyon olmaz. Sakin olmamız gerekiyor. Ne istediğimizi biliyorum. Transfer döneminde basında çıkanların keyfini sürecek vaktim yok, işime odaklanmış durumdayım."

"BURADAKİ NEGATİF ŞEYLERDEN BİRİ, YEMEKLERİN ÇOK GÜZEL OLMASI"

"Pasta kesmek kültürü Türk kültürü mü kulübe ait mi bilmiyorum ama güzel bir kültür. Bir bebeğe yedirir gibi yaşça büyük olanın pasta yedirmesi çok güzel. Buradaki negatif şeylerden biri yemeklerin çok güzel olduğu. Ben kendime iyi bakan biriyim yemekler güzel olduğu için daha dikkatli olmalıyım."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • misafir 1 gün önce Şikayet Et
    tazminatını hesaplamaya başlamıştır
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    Fenerbahçe de bir cacık olmaz. ruhh Yok. Ali Koç geldi geleli hangi başarı elde edildi.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 gün önce Şikayet Et
    Rüya kadro deyip çağlar ile Levent almak tam ali Koç yakışırdı rüya kadro nerede yıldız oyuncular nerede umarım Lugano eler Fenerbahçe yi ali Koçun transfer yapmaması yüzünden gitmeli artık ali Koç
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 gün önce Şikayet Et
    Nerede rüya kadro nerede yıldız oyuncular inşallah lugano eler bizi olağanüstü kongre ye girecek Fenerbahçe Ali Koç yüzünden rüya kadro nerede Levent mercan ile çağlar aldılar çöp oyuncu elkabi çöp te yolda diyorlar Bırakın gidin artık ner de rüya kadro nerede yıldız oyuncular
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 gün önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun rüya kadro nerede yıldız oyuncular nerede umarım Lugano eler Fenerbahçe yi başarısız olup gider ali Koç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle