Takımdan ayrılmak istiyordu! Jose Mourinho'nun gözüne girdi

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, yeni sezonun ilk etap kampı ile ilgili bir rapor oluşturdu. Başarılı teknik adam bu raporda takımdan ayrılacağı konuşulan Edin Dzeko'ya tam not verdi.

GİRİŞ 01.07.2024 16:13 GÜNCELLEME 01.07.2024 17:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho, ilk hazırlık maçı sonrası raporunu oluşturdu.

Mourinho, idmanlardaki ve Ploieşti maçındaki performanslar sonrasında bazı isimlere tam not verirken bazılarının ise üzerini çizdi.

38'LİK DZEKO'YA TAM NOT

Başarılı hocanın kaptan takımdan ayrılacağı konuşulan Edin Dzeko ile birlikte Fred, Jayden Oosterwolde, Miha Zajc ve Cengiz Ünder'den çok memnun kaldığı öğrenildi.

Mourinho'nun yönetime sunacağı raporda bu 5 ismin takımda tutulmasını isteyeceği belirtildi. Diğer taraftan Portekizli çalıştırıcının; Rade Krunic, Serdar Aziz ve Luan Peres'ten memnun kalmadığı ve bu oyuncular için son kararını Avusturya'daki ikinci sezon kampında vereceği konuşuluyor.



HAJDUK SPLİT ÇOK İSTİYOR

Tüm ticari ve emlak yatırımlarının Hırvatistan'da olduğu Edin Dzeko'nun ismi bir süredir ciddi şekilde Gennaro Gattuso'nun teknik direktörlük görevine getirildiği Hajduk Split'le anılıyor.

Hırvat temsilcisinin transferde önceliğinin Ivan Rakitic (36) ile Edin Dzeko'nun olduğu aktarılıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • misafir 61 1 gün önce Şikayet Et
    Bu adamı milli takım teknik direktörü yapmak gerekiyor
    Cevapla
  • Turgen 1 gün önce Şikayet Et
    Oh be
    Cevapla
  • misafir 1 gün önce Şikayet Et
    demek ki sezon sonu yine hüsran. şimdiden tazminat hesapları yapmaya başlasınlar. ismail kartaldan en az 15 puan daha az toplayacak. yazın bir kenara. belki sezon sonunu da görmeyecek
    Cevapla
  • asilNUR 1 gün önce Şikayet Et
    Arkadaş gs'li galiba.. senaryoyu şimdiden yazmaya başlamış kafasında.. Bu sene o sene.. Siz Okan hocayı düşünün bence..
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    senide tasvip etmeyen biri olarak, dzeko ve cengiz under'i hemen takımdan göndermez, Emre Mor'u takıma monte etmezsen şampiyonluğu ancak rüyanda görürsün, atletik iki santrfor, bir stoper ve çok iyi bir orta saha oyuncusu almazsan altı ay içinde good bye
    Cevapla
  • Fikret 1 gün önce Şikayet Et
    Hahahahaaaaa çok güzel işte devam et dzeko dede ve zartys amcayla çok memnun muşya???? Fenerli ler ne diyecek acaba bu işe?buda anlamıyor yaw bizimmi gözümüz kör yoksa sizinmi??hayret yaa zarys ı yeni transfer gibi yutturcanız haa?? Yemezlerrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle