Başkan Erdoğan, millilerle telefonda görüştü: Hemşehrim senden gol bekledim

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, millilerimizin Avusturya'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından telefonla oyuncularımızı tebrik etti. Başkan Erdoğan, hemşehrisi Barış Alper'den de maçta gol beklediğini dile getirdi.

GİRİŞ 03.07.2024 12:46 GÜNCELLEME 03.07.2024 13:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın ev sahipliğinde yapılan 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TELEFON

Erdoğan, maçın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ay-yıldızlı oyuncular Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz ile konuştu.

"ADIM ADIM TAKİP EDİYORUM"

İlk olarak Montella ile görüşen ve İtalyanca teşekkür ederek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelemiyorum çünkü burada birçok devlet işleri var. Ama adım adım takip ediyorum. Bütün heyecanımla yanınızdaydım. Bütün gönlümle sizleri kucaklıyorum." ifadelerini kullandı.

Montella ise Cumhurbaşkanının desteği için "Bu konuda eminim, teşekkürler." dedi.

"MERİH'E AL DA AT DEDİN"

Arda Güler'i performansı için kutlayan Erdoğan, "İki korner de muhteşemdi. Adeta Merih'e al da at dedin. Merih de gerçekten kornerlerin hakkını verdi, aldı attı. Seni gözlerinden öpüyorum." diye konuştu.

"HEMŞEHRİM SENDEN GOL BEKLEDİM"

Barış Alper Yılmaz'la da görüşen Erdoğan, "Hemşehrim olarak senden ayrıca gol bekledim. Golü atsaydın çok daha muhteşem olacaktı." dedi. Milli futbolcu da "İnşallah bir dahaki maçta atarım Sayın Cumhurbaşkanım." yanıtını verdi.

Erdoğan, görüşmenin sonunda "Tüm takımı tebrik ediyorum. Bütün futbolcularımızın gözlerinden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Vural 2 gün önce Şikayet Et
    Birde galatasaray ı kollatmasan be reis
    Cevapla
  • Gül 2 gün önce Şikayet Et
    Şehit ailelerinden tutun Türkiyede bütün spor camiasina kazada can yitirenlere varana kadar arayan bir Cumhurbaşkanı onun adı REIS helal olsun bu Vatanda aldığın nefes bastığın toprak biz hep seninleyiz
    Cevapla
  • Merve 2 gün önce Şikayet Et
    Demek ki Barış Alper'den bir ben bir de Başkan gol beklemis. Özellikle maçın sonuna doğru dört maçtaki güzel oyununu gol ile süslemesini çok istedim. Ferdi de atsa süper olur. Hollanda'ya birer gol atın inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Bravo sayın Cumhurbaşkanım. Bizlerde aynı heyecanı yaşadık.Tüm futbolcuları tebrik ediyorum. Türkiye TEK YÜREK
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Ey koca gönüllü REİS, Rabbim seni Türkiye ve Alem i İslamin basindan eksik etmesin . En mükemmel galibiyeti senin elinden yasicaz İNŞALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle