Jose Mourinho, İsmail Kartal'ın prensinin üstünü çizdi!

Geçen sezon Fenerbahçe'deki performansıyla beklentilerin altında Rade Krunic'in yeni sezonda takımdan ayrılması bekleniyor.

Jose Mourinho, İsmail Kartal'ın prensinin üstünü çizdi!
Jose Mourinho, İsmail Kartal'ın prensinin üstünü çizdi!
GİRİŞ 10.06.2024 20:52 GÜNCELLEME 10.06.2024 20:52
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye katılan Rade Krunic'in takımdaki geleceği merak konusu oldu. Sarı-lacivertlilerin kış transfer döneminde zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Krunic, bonservisiyle birlikte Fenerbahçe'ye katıldı. 

Mourinho, Krunic'i beğenmiyor

Mourinho, İtalya Serie A'dan çok iyi tanıdığı futbolcuyu ilk 11'de kullanmayı düşünmüyor.  Ligde yabancı sınırının da 12'ye düşmesiyle Krunic sarı-lacivertlilerin başına dert oldu. Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda tutmaya sıcak bakmadığı oyuncu için çözüm aramaya başladı. Sarı-Lacivertliler, Boşnak futbolcuyu takımdan göndermek için menajeriyle görüşme yapma kararı aldı.

Krunic de ayrılmak istiyor

Türkiye'de istediğini bulamayan Rade Krunic'in de Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve İtaya'dan bazı ekiplerle temas halinde olduğu öğrenildi. 

İsmail Kartal çok istemişti

Geçtiğimiz sezonun başında İsmail Kartal, Krunic'in transferini çok istedi ancak 30 yaşındaki futbolcu ara transfer döneminde transfer edilebildi. Fenerbahçe'de 18 maçta forma giyen Rade Krunic bu karşılaşmalarda beklentilerin altında kaldı.

KAYNAK: HABER7
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 24
  • Erdogan 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail hoca falan değil. Morinyo da deli. Fenevi karıştırır. Koçun egosu galip gelir. İki beraberlik alır tenekeyi kuyruğuna bağlarlar. Timur sorunu devam etmez ise GS banko şampiyon
    Cevapla
  • Rahmi 1 ay önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun ,bunlar 5 topçu 1 hoca alacaklarına 3 tane hakem alsalar rahat şampiyon olurlar...
    Cevapla
  • Gözü kara 1 ay önce Şikayet Et
    Morino Kendi adamlarina yer açiyor
    Cevapla
  • rivrivriv 1 ay önce Şikayet Et
    Sosyal mecralara yazılan yorumlar savcının karşısına çıkarılsa,burada kükreyenler,miyavlamaya başlar :)) siz kimsiniz la ahkam kesiyonuz :)))
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi yaa! Oysa ki el freni olarak çok kullanışlı bir futbolcu, kazanacağın maçın kaybedilmesi için çok önemli bir etken kendisi, neyse İsmail hoca bir başka takımda bu arkadaş ile kaybetmeye devam eder artık!
    Cevapla
  • Avg_nr 1 ay önce Şikayet Et
    İşte hoca farkı İsmail gittiğin yere çöpünüde al git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle