Aziz Yıldırım 'getireceğim' dedi! Mourinho'dan ilk açıklama geldi

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın 1 numaralı teknik direktör adayı Jose Mourinho, Türkiye'den teklif aldığını doğrularken önümüzdeki iki hafta içinde kararını vereceğini açıkladı.

GİRİŞ 28.05.2024 16:20 GÜNCELLEME 28.05.2024 17:01
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın 1 numaralı teknik direktör adayı olan Jose Mourinho, Romanya'nın Antena 3 CNN kanalına verdiği röportajda flaş açıklamalarda bulundu.

Portekizli çalıştırıcı, Türkiye'den teklif aldığını doğrularken önümüzdeki iki hafta içinde de bir karar vereceğini açıkladı.

Kendisine sadece Türk kulüplerinin ilgisinin bulunmadığını belirten Jose Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

"Bir karar vermem gerekiyor. Şu ana kadar sadece insanları dinledim ve herkesle görüştüm, çünkü bu bir saygı meselesi. Türk kulüpleri, Avrupa ve Suudi Arabistan... Her şeyi masaya yatırmam gerekiyor. Önümüzdeki iki hafta içinde bir karar vereceğim."



AZİZ YILDIRIM: MOURİNHO'YU GETİRECEĞİZ

Diğer taraftan Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik adamı imza aşamasına getirmek için kolları sıvadı.

Başkan adayı Yıldırım, cumartesi günü Şampiyonlar Ligi Finali’nin oynanacağı İngiltere’nin başkenti Londra’ya gidecek. Yıldırım, burada bir kez daha Mourinho ile yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.

Fenerbahçe kongre üyeleri ile buluşan Aziz Yıldırım, burada da Portekizli teknik adam ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Şampiyon olabilmek için, önce iyi takım olması lazım. İyi teknik direktör, iyi yönetim olması lazım. Yönetim var. Teknik direktör olarak da iyi bir teknik direktör getireceğiz. Cumartesi günü Londra'da Mourinho ile buluşacağız. Mourinho hem derbiyi hem İstanbulspor maçını izlediğini bana kendi söyledi. Yapılacak transferleri de Cumartesi günü bana söyleyecektir. Kimi isterse alacağız! Onunla konuşup takım hakkında ne gerekiyorsa ona göre hazırlık yapacağız. Futbol takımımıza en azından 3-4 kaliteli oyuncuları da transfer edeceğiz. Bu hafta sonu ben de Londra'ya gideceğim. Anlaşacağız, Mourinho'yu getireceğiz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal 99 puan toplamış kesinlikle ismail Kartal ile yola devam edilmeli mourinho gelir ve 2 maç kaybederse kovulur. Adama trilyon dolar larla tazminat ödenir . Yazık olur fenere
    Cevapla
  • Genez 1 ay önce Şikayet Et
    Ne yapacaksanız yapın ama FB ve taraftarlarını incitmeden yapın.
    Cevapla
  • Servetcik 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz başkan fener bahçe şampiyon
    Cevapla
  • Bulutus 1 ay önce Şikayet Et
    Fener'de Teknik Direktör değil, başkan değişmeli. Politize olmuş Ali Koç'u Real Madrid'in başkanı yapsanız onu da Türkiye liginde oynatsanız, şampiyon olmazzzz.. Çözüm: Başkan değişecek. Bakkal Mehmet Efendi bile başkan olsa Fener 'in şampiyonluk şansı artar..
    Cevapla
  • Nedeni belli 1 ay önce Şikayet Et
    Çünkü fotoğraf gerçekten belli gücün yetmediği zaman senden desteğini esirgemeyen TFF ve TFF BAŞKANI ve TFF KURULLARI hakemcikler var avar tahkim tam kadro çalıştı. Algı ve operasyon için tv lere yerleşmiş kumpas örgütü siyahı beyaz diye diue algı köreltme operasyonları ALLAH AŞKINA penaltımsı nedir? Bir futbolu bilen açıklasın. Niye her zor maçta rakibin niye 10 kişi kalıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle