İsmail Kartal: Galatasaray kaybedecek

Beşiktaş'ı 2-1'le geçen ve Galatasaray'la farkı 4'e düşüren Fenerbahçe'de camia şampiyonluk için kenetlendi. Hedef 4 maçta 12 puan olarak belirlendi. Sarı-lacivertliler kazanıp Galatasaray'ın puan kaybını bekleyecek.

İsmail Kartal: Galatasaray kaybedecek
İsmail Kartal: Galatasaray kaybedecek
GİRİŞ 29.04.2024 10:04 GÜNCELLEME 29.04.2024 10:16
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Sivasspor deplasmanından beraberlikle dönerek, taraftarlarını hüsrana uğratan Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Kadıköy'de 2-1'lik skorla devirerek, Galatasaray'ın puan farkını açmasına müsaade etmedi.

Kalan dört haftaya rakibinin dört puan gerisinde giren sarılacivertliler, ligin boyu kısalmasına rağmen sezon sonunda şampiyon olacağına inanıyor. Beşiktaş maçı sonrasında camia mutlu son için kenetlendi. Derbideki futbolun ardından inanç arttı.

''GALATASARAY KAYBEDECEK''

Futbolcular da sosyal medyadan taraftarlara "kenetlen" çağrısında bulundu, destek istedi ve henüz hiçbir şeyin bitmediğini ima etti. Hedef belli... Formül ortada... Fenerbahçe, Galatasaray'ı evinde yeneceğine ve kalan 4 haftada 12 puan alacağına inanıyor.

İsmail Kartal da maç sonu oyuncularına, "Galatasaray, iki maçın birinde mutlaka puan kaybedecek. Biz de onları evlerinde yeneceğiz ve şampiyon olacağız. 12 puan bizi şampiyon yapacak" diyerek seslendi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 154
  • Harun 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayat zor bir sürü sıkıntı dert. Tek eğlencemiz fb. Bu da olmazsa biz neye güleceğiz. Başkanı ayrı komik hocası ayrı komik
    Cevapla
  • Ozcan akdis 2 hafta önce Şikayet Et
    Daha çok beklersiniz her sene aynı masal sene ye sene ye başka yaptığınızı bir şey yok
    Cevapla
  • Can cimbomlu 2 hafta önce Şikayet Et
    Hacı Ismayıl antidepresan gibisin bütün fb camiası öyle zaten komedi filmi ,dizisi izlemeye gerek yok Ali koç ,sen oyuncuların taraftarlarinla kafa bularak rahatliyoruz. Bide gsnin maçlarını oyuncularına izlemeyi yasaklamış bilakis seyretselerdi biseyler ogrenirlerdi klas kaliteli bir futbol muslera, mertens, icardi,o beğenmediğiniz abdulkerim den
    Cevapla
  • Can konyali 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir Konyali olarak söylüyorum bu hafta feneri yenmek zorundayız vede yeneceğiz ismail sen önce kendi macini düşün gerçi senin matematik de dehasin sivas maçından sonra öğrendik
    Cevapla
  • Erdoğan 2 hafta önce Şikayet Et
    Ben bir Fenerli olarak söylüyorum.İsmail kartalı Hiç sevmem.Takımı oynatamıyor.Ama İsmail Kartalın dediği olabilir.çünkü bu futbol.iyi oynarsın biranda yenilir veya beraber kalırsa herşey olur.olasılık var çünkü garanti değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle