İsmail Kartal'ın derbi heyecanı! Beşiktaş maçıyla...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş maçıyla birlikte sarı-lacivertlilerin başında 10. derbisine çıkacak.

İsmail Kartal'ın derbi heyecanı! Beşiktaş maçıyla...
İsmail Kartal'ın derbi heyecanı! Beşiktaş maçıyla...
GİRİŞ 25.04.2024 10:10 GÜNCELLEME 25.04.2024 10:16
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal da bu sezon 3. kez derbi heyecanı yaşayacak. Kartal’ın öğrencileri, sezonun ilk yarısında Dolmabahçe’de oynanan müsabakadan 3-1 galip ayrılırken, sahasında Galatasaray'la ise 0-0 berabere kaldı. Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe ile 3 farklı dönemde Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı mücadele etti. İsmail Kartal, Beşiktaş’la oynanan 4 lig maçında 3 galibiyet elde ederken, 1 müsabakadan beraberlikle ayrıldı.

Kanarya'da, Galatasaray’a karşı da 5 maçta kulübede yer alan Kartal, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Beşiktaş’a karşı 10. maç

İsmail Kartal, Beşiktaş’la 4 farklı takımın teknik direktörü olarak karşılaştı. Fenerbahçe, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Konyaspor’u çalıştıran Kartal, siyah-beyazlılarla ligde 9 kez oynadı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu süreçte 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • kasımpaşalı 1 hafta önce Şikayet Et
    eğer gururun şerefin varsa istifa edersin..ama nerde sende o yürek..herşeyi kayıp etmiş halrn bjk diyor..ismail ismail taraftar aptal değil herşeyi görüyor biliyor..yaptığın oyunu okuman değışiklikler ve tecrübesizlik yapın ve korkak futbolun fb sonunu getirdi..defil git utanmadan halen yalan konuşup günü kurtarma peşınde..
    Cevapla
  • fber6 1 hafta önce Şikayet Et
    lucesku yu şimdiden ayarlayın. yanına da iyi bir yardımcı yerli olsun bakın işinize.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    hocam sen bırak bu işi bilmiyon
    Cevapla
  • çorumlu 1 hafta önce Şikayet Et
    bu maçı alsanız ne olur almasanız ne olur şampiyonluk gitti zaten
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 1 hafta önce Şikayet Et
    Bilmeyende dünyanın en büyük derbisi sanır. Yav biri dört kupa diye yola çıkmış ama sıfır çekmenin eşiğinde, diğeri lider takımın yarısı kadar puan alabilmiş elinde uyduruk bir kupada hasbelkader yarı finale yükselmiş iki permujde takımın oynayacağı sonucu önceden belli olan sıradan bir maç işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle