İsmail Kartal'dan puan farkı ve şampiyonluk açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmayı hedefliyoruz." dedi.

İsmail Kartal'dan puan farkı ve şampiyonluk açıklaması
İsmail Kartal'dan puan farkı ve şampiyonluk açıklaması
GİRİŞ 22.04.2024 22:54 GÜNCELLEME 23.04.2024 00:31
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Şampiyon olmayı hala hedefliyoruz"

"Sonuçta 3 puan almak için geldik. Rakibimizin de çıkışı vardı son haftalarda. Bugün de çok iyi savunma yaptılar, çok kapandılar. Çok zorlandık kapalı savunmaya karşı ama 2 gol atmayı başardık. Berabere bitti maç. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularım çok karakterli. Her şey bitmedi. Daha 5 maç var. Son anda penaltıyla maç berabere bitti. Bu bizi bir hayli üzdü. Biz de izledik, dışarıdan destek aldığımız yorumcular, olayı inceleyince şampiyonluğa oynayan takım için çok ağırdı. Taraftarımız şunu bilsin. Biz pes etmedik. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar mücalede vereceğiz. 5 maç var. 5 maçın 5'ini de kazanmaya yönelik tüm gayretimizle taraftara kendimizi affetirmeyi ve şampiyon olmayı hala hedefliyoruz. Daha bir şey kaybetmedik."

"Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz"

"Onunla ilgili konuşmuyoruz. Puan farkının açıldığını düşünmüyoruz. 5 maçın 5'ini de kazanıp şampiyon olmayı hedefliyoruz."

“Biz adalet istiyoruz”

“Yabancı VAR hakemi var diye olmayan bir şeyi neden veriyorlar. Biz adalet istiyoruz. Ama bu akşam adalet bizim aleyhimize işledi. Galibiyet için geldik ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Biz halen şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bugün biz burada çok iyi oynayamadık. 3-4 günde maç oynamanın zorlukları var. Sonuçta olmadı. Üzgünüz, taraftarımızdan da özür diliyoruz. Önümüzde 5 tane daha maç var. Hemen toparlanıp önümüzde bakacağız. Biz 5 maçımızın 5’ini de kazanmak için bütün var gücümüzle çalışacağız. Asla pes etmedik etmeyeceğiz de”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 99
  • Harun 1 hafta önce Şikayet Et
    Ağam eglenir bizimle. Allah rızası için biri hocaya anlatsın : Puan farkı 4. Dün bu fark 2 idi. Yani puan farkı arttı yani fark açıldı. Bunlar hepten tozuttu
    Cevapla
  • Tekin 1 hafta önce Şikayet Et
    Planlanmış ligde net konuştu ismail , sivas puan aldı fb den, büyük ihtimal bol tartışmalı maçlarda gs fb maçına kadar puan bıraktırılacak gs fb maçında VAR fb için çalışıp fb maçı kazanıp şampiyon olacak , ismail planı biliyorsa böyle konuşmuştur, şaşılacak bir durum olur olmaz çünkü en son bariz net aleni ibb yi şike VAR hakem ne varsa şampiyon yaptılar TS dan şampiyonluk çalınmıştı.
    Cevapla
  • Alper 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu adamın sadece futbol bilgisi değil matematik bilgisi de kötü. Birisi şuna izah etsin
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Birzamanlar bir şarkı vardı, grup vitaminin, ismail diye ,onu hatırlattı.
    Cevapla
  • Sezai 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen ne yiyip ne içiyorsun İsmail hoca atı alan Üsküdarı geçti Sivas'ta üşütürmü yoksa sivas soğuk olur bu mevsimde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle