Fenerbahçe istiyordu! Menajerler Martial transferine taş koydu

Premier Lig devi Manchester United'dan ayrılması beklenen ve bonservis sorunu olmadığı için ismi uzun süre Fenerbahçe ile de anılan Anthony Martial, menajerler aracılığıyla Inter'e önerildi.

Fenerbahçe istiyordu! Menajerler Martial transferine taş koydu
Fenerbahçe istiyordu! Menajerler Martial transferine taş koydu
GİRİŞ 08.04.2024 09:59 GÜNCELLEME 08.04.2024 10:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'da şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olan Inter, gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. 

Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Inter, Manchester United'la olan sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Fransız golcü Anthony Martial'ı transfer edebilir.

Haberin detayında, Inter'in hedefindeki bir numaralı ismin Genova'nın 26 yaşındaki İzlandalı golcüsü Albert Gudmundsson olduğu ancak bu transferin gerçekleşmeme durumunda Anthony Martial'ın transferdeki ikinci hedef olarak belirlendiği yazıldı.



MENAJERLER INTER'E ÖNERDİ


Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda erecek olan Martial, menajerler vasıtasıyla İtalyan devine önerildi. Inter'in performansı düşüşte olan Martial'in transferini değerlendirmeye aldığını ve Fransız oyuncunun iyi bir pazara sahip olması nedeniyle transferdeki tüm opsiyonları değerlendirmek istediği ileri sürüldü. 

Öte yandan Anthony Martial ile ilgilenen takımlar arasında sadece Inter bulunmuyor. İtalyan gazetesine göre, Fenerbahçe de dahil olmak üzere iki üst düzey Fransız kulübü daha 28 yaşındaki Fransız forvet ile yakından ilgileniyor.

Manchester United'da rotasyon oyuncusu olan Martial, bu sezon Premier Lig'de 13 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırdı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Tornavida 3 hafta önce Şikayet Et
    gelmesin zaten. 13 maçta 1 gol atan şahıs zaten forvet değildir. bizim lugano bile daha çok atıyordu
    Cevapla