Ali Koç'tan futbolculara net mesaj! "İhtimal dahilinde değil!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Samandıra'da takımla bir araya geldi.

Ali Koç'tan futbolculara net mesaj! "İhtimal dahilinde değil!"
Ali Koç'tan futbolculara net mesaj! "İhtimal dahilinde değil!"
GİRİŞ 01.04.2024 11:08 GÜNCELLEME 01.04.2024 11:31
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde futbol takımı ile bir araya geldi. Futbolcular başkana, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini iletti.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulumuz, Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Profesyonel Futbol A Takımımızla bir araya geldi.

Futbolcularımıza 2 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul’da alınması beklenen muhtemel kararları anlatan Başkanımız, oyuncularımıza kişisel fikirlerini sordu.

Takım Kaptanlarımız Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci Başkanımızın konuşmasından sonra görüşlerini ifade ederken; Fenerbahçe futbol takımına sahada ve saha dışında yapılan tüm haksızlıkların farkında olduklarını söyleyen oyuncular, Takım olarak Trabzon deplasmanından daha güçlü ve kenetlenmiş bir takım olarak döndüklerini, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kuruluna ilettiler.

Takımın karakterli, duruşu olan ve aidiyeti yüksek tavrı için oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Başkanımız Ali Y. Koç; 2 Nisan tarihinde alınacak kararlar doğrultusunda hiçbir şey yapmama gibi bir durumun ihtimal dahilinde olmadığını açıkladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal da toplantıda oyuncularımıza hitaben daha önce tarih boyunca pek çok olay yaşandığını ve kendisinin Fenerbahçe’de olduğu dönemde de şampiyonluğun ellerinden çalındığını söyledi. Takımın her mücadeleye hazır olduğunu vurgularken, Genel Kurulun kararına saygı duyacaklarını açıkladı."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 33
  • El aziz 1 ay önce Şikayet Et
    Şampiyon olamayacağını anladı, ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Fenerbahçe bu adamdan kurtulmadıkça şampiyon olamaz.
    Cevapla
  • katibb 1 ay önce Şikayet Et
    ne ağladılar be...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu kronik durum ve söylemler feneri de hasta edecek.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    F.bahçe borsada işlem gören takım binlerce yatırımcısı var sırf yalı çocuğu istedi diye f.bahçeyi ligden çekemez doğacak ekonomik zararları koç ailesi bile karşılayamaz
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Sen böyle yaparak takımı daha da geriyorsun Ali koç. Hepsinin suratı sirke satıyor. İsmail Kartal hep gergin her golde sanki şampiyonlar Ligi finalinde gol atmış gibi hopluyor. GS bakıyorsun gülüyorlar eğleniyorlar. Şampiyon belli yine. FB yi de TFF son ana kadar şampiyonlukta tutmaya çalışacak o belli oldu,geçen yıl ki gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle