İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!

Fenerbahçe futbol takımı, ligden çekilme, futbol şubesini dondurma gibi opsiyonlar yerine sahada mücadele etmeye devam etmek istiyor.

GİRİŞ 29.03.2024 12:47 GÜNCELLEME 29.03.2024 12:48
Bu Habere 275 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe camiası 2 Nisan’daki olağanüstü genel kurulu bekliyor. Sarı-lacivertli yönetim, ligden çekilme, futbol şubesini bir sene dondurma ve başka bir ligden takım alma gibi pek çok opsiyonu gündemlerinde tutuyor.

Verilecek kesin kararla ilgili genel kuruldan onay isteyecek Ali Koç’a, sarı-lacivertli futbolcuların da görüş bildireceği öğrenildi. Takım içinde yapılan toplantıda lige devam edilmesi yönünde karar çıktığı ifade edildi.

"HERKESİ YENECEĞİZ"

Futbolcuların konuyu kendi aralarında değerlendirirken lige devam edilmesi
yönündeki kararı oy birliğiyle aldığı öğrenildi.

Bu düşüncelerini teknik patron İsmail Kartal’a da ilettiler. Kartal’ın da ligden çekilmeye karşı olduğu kaydedildi. Sarı-lacivertli futbolcular, Ali Koç’la görüşüp, “Lige devam edelim başkanım. Herkesi yenerek gereken cevabı sahada vereceğiz Şampiyon olacağız. Çekilmeyelim" mesajını iletecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 275
  • Efe 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne fener ligden çekilir ne de maçlara cikmamazlik yapabilir ne de fener başkanı futbol şubesini türkiye`de kapatip ingiltere de cikabilir.. çıkacaklar kalan maclarini oynayacaklar ve seneye de süper lig de oynayacaklar .. Haaa fener Türkiye’den çekilip İngiltere 1.liginde oynayabilmek icin „fenerhull City „ olarak başvuru yaparsa o zaman bu yaşananlar bir proje demektir,
    Cevapla
  • Dinsiz imansız adam 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali koç çekilmek isteyecek ama çoğunluk oy ile kabul etmeyecek. Tff başkanı ve önemli iki hakem istifa edecek. Lig şampiyonu fenerbahçe olacak ve önemli takımların başkanları istifa edecek. Not. Gelecekten geliyorum
    Cevapla
  • BAHRI al 4 hafta önce Şikayet Et
    Futbolcular yalan söylüyorlar diyorlar hepsini yenecagiz ya kaybetsler ne diyecekler doğru olması için derler kaybetsek bir sene ayligimizdan baz geciyoruz haaa o zaman olur öyle çocuk kandirmasinlar
    Cevapla
  • Tarık 4 hafta önce Şikayet Et
    Yav bırakın bu şımarıklığı, çocuk musunuz? Çekileceksiniz çekilin. Yoksa da lafını bile etmeyn.
    Cevapla
  • Afyonlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Aslanlar siz büyük fener bahçesiniz bundan sonra sizin her maçınız bayramınızdır çıkın ve baramınızı kutlayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle