Livakovic, Muslera'nın gerisinde kaldı! Kabusu yaşıyor

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Dominik Livakovic, şu ana kadar gösterdiği performansla şimdilik beklentilerin altında kaldı. Hırvat kaleci, bu sezon 7 kez uzaktan gol yiyerek bu anlamda kabusu yaşadı.

Livakovic, Muslera'nın gerisinde kaldı! Kabusu yaşıyor
Livakovic, Muslera'nın gerisinde kaldı! Kabusu yaşıyor
GİRİŞ 13.02.2024 10:56 GÜNCELLEME 13.02.2024 11:06
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde büyük uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, şu ana kadar sergilediği performansla tartışma konusu oldu.

Livakovic, özellikle ceza sahasında yaptığı kritik kurtarışlarla dikkat çekerken takımının önemli puanlar kazanmasında da büyük pay sahibi oldu. Ancak genel form durumu itibariyle de beklentileri karşılayamadı. 



MUSLERA'NIN GERİSİNDE KALDI

29 yaşındaki kaleci, görev yaptığı 22 karşılaşmada kalesinde 19 gol görürken, yüzde 68'lik bir kurtarış yüzdesi yakalayabildi.

Şampiyonluk yarışındaki ezeli rakip Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera ise şu ana kadar yüzde 80'lik kurtarış yüzdesiyle oynuyor.

Livakovic için bu sezon uzaktan çekilen şutlar da ayrı bir sıkıntı kaynağı oldu. Hırvat kaleci, yediği 19 golün 7'sini ceza sahası dışından gelen şutlar ile kalesinde gördü. Deneyimli kaleci, bu anlamda da ligin en çok gol yiyen kalecilerinden oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • taktik 2 ay önce Şikayet Et
    livakoviç musleradan iyi ama fb nin defansı kötü stoperler yerinde durmuyor kale önünde dursa livakoviçin çeldiği topları uzaklaştırır hiç gol yenmez. kaleye uzak olurse gelene kadar gol olur ayrıca çağlar çok hantal yavaş oynuyor. ostervolde bonicci dzeko iyi oynuyor. batsuai ilk 11 de oynamalı dzeko 60. dakikada girmeli çünkü dzeko çabuk yoruluyor topa sert ve yerden vuramıyor.
    Cevapla
  • miso 2 ay önce Şikayet Et
    irfan gibi bir kaleciyi banko oynatmayan hoca hoca değildir...
    Cevapla
  • Sami 2 ay önce Şikayet Et
    Muslerayla kıyas bile edilemez zaten onu saymıyorum ama Altay bile bundan daha iyiydi. Olan Altay’a oldu
    Cevapla
  • Alper 2 ay önce Şikayet Et
    Livakoviç in Muslera ile kıyas edilmesi Muslera ya hakaret olur. Muslera en az 3 gömlek üstün
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    İrfan Can bundan daha kaliteli can siprane oynuyor Maaşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle