Dortmund'dan, Ferdi Kadıoğlu için dev teklif!

Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için yaptığı teklifi artırdı. Alman devi 20 milyon Euro bonservis teklifinde bulundu. Ancak Fenerbahçe bonuslarla birlikte 30 milyon Euro’da ısrar ediyor.

GİRİŞ 21.01.2024 10:41 GÜNCELLEME 21.01.2024 11:09
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin futbolcularına teklif yağıyor. Son olarak İsmail Yüksek, Jayden Oosterwolde, Michy Batshuayi ve Sebastian Szymanski için teklifler alan Sarı-Lacivertliler'e son teklif Ferdi Kadıoğlu için geldi.

Alman devi Borussia Dortmund daha önce Ferdi Kadıoğlu için 17 milyon Euro civarında bir teklifte bulunmuş ancak Fenerbahçeli kurmaylar kapıyı bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'dan açmıştı.

BİR HAMLE DAHA

Alman kulübünün yetkilileri Ferdi için bir hamlede daha bulundu. Dortmund'dan "30 milyon Euro fazla. 20 milyon verelim" önerisi geldi. Bu 20 milyon Euro'luk teklifte bonusların bulunup bulunmadığı ise bilinmiyor.

YİNE RET

Ancak Fenerbahçe kulübüne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Sarı-Lacivertli kurmaylar bu teklifi de geri çevirdi. Önümüzdeki günlerde Ferdi Kadıoğlu için hem teklif sayısının hem de teklif edilen bonservis ücretinin artması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 27 resmi maçta 2 bin 343 dakika sahada kaldı ve 2 gol, 3 asiste imza attı. Ferdi, milli takımın da banko oyuncusu durumunda.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • aslı 3 ay önce Şikayet Et
    yerini dolduracaksan transfer yap yoksa ferdi nin yarısı etmeyecek adama bisürü para verip alacaksan kalsın bizim değerimiz...
    Cevapla
  • Adıyamanlı02 3 ay önce Şikayet Et
    Bence 25 den aşağı verilmemeli böyle giderse daha büyük takımlardan teklif gelir
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    A milli takım oyuncuları turnuvada iyi iş çıkarırlarsa açık net söylüyorum hayal ettikleri yerlere çok yüksek fiyatlarla transfer yaparlar net.
    Cevapla
  • asıl yorum 3 ay önce Şikayet Et
    Adamın altyapısı hollanda. Ayrıca milli takım ve avrupa kupalarında iyi performansı var. 30 aşağısı az olur. Orta takımlar sonra onu 60-70 üst takımlara satıyor.
    Cevapla
  • Sedatt 3 ay önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle