Süper Lig ekibinin başkanı açıkladı! Umut Nayir...

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'un Başkanı Mahmut Türkoğlu, Fenerbahçe'nin forveti Umut Nayir'i transfer etmek üzere olduklarını söyledi.

GİRİŞ 14.01.2024 11:14 GÜNCELLEME 14.01.2024 14:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor Başkanı Mahmut Türkoğlu, Umut Nayir'in transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını dile getirdi.

Ajansspor'un haberine göre; Türkoğlu, "Umut Nayir'in kiralık transferi için Fenerbahçe ile anlaştık. Umut'la da anlaştık son detayları konuşacağız. Umut aksilik olmazsa pazartesi aramıza katılacak" dedi.

30 yaşındaki futbolcu, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-lacivertli takımda şu ana kadar 13 maçta görev yapan ve takımın üçüncü forveti olan Umut Nayir'in sarı-lacivertli takımda gol veya asisti bulunmuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Isi 3 ay önce Şikayet Et
    Fenere para yedirmek için yapılan bir transfer daha
    Cevapla
  • N.zeki 3 ay önce Şikayet Et
    Aman geri gelmesin bunu alana serdar aziz bedava
    Cevapla
  • Doğrucu 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlara bu kadar para nereden geliyor acaba
    Cevapla
  • Kamyoncu 3 ay önce Şikayet Et
    bencede para kariyerle kazanılıyor 3 yıllık sözleşme ile sadece 3 yıl kazanırsın size çok basit bir örnek vereyim Ronaldo veya Messi örneği mesela,adamlar futbolda kazandığını bırakın bir paylaşım yapıyor face yada instagram da bizim oyuncuların 3 yılda sözleşmeden kazandığını bir paylaşımla kazanıyor. önce başarı kariyer para sonra kendiliğinden gelir
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 3 ay önce Şikayet Et
    başarılı genç oyuncuları alıp yabancı 36 37 yaşındaki oyuncuların arkasında yedek diye oturtup bitiriyor büyük takımlar. ve gençlerimizde istanbul rüyası birde lüx araba sevdası yüzünden bile bile lades diyorlar. ama paranın kariyerden geldiğini bilmiyorlar.
    Cevapla
  • Reis 3 ay önce Şikayet Et
    Ne genci.30 yaşında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle