Edin Dzeko Bonucci transferini yorumladı

Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, yeni transfer Leonardo Bonucci hakkında, "Takımın defansif olarak da iyi olması gerekiyor. Her oyuncu yardımcı olmak için buraya gelecektir" dedi.

Edin Dzeko Bonucci transferini yorumladı
Edin Dzeko Bonucci transferini yorumladı
GİRİŞ 10.01.2024 23:01 GÜNCELLEME 10.01.2024 23:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig lideri Fenerbahçe, ertelenen 16. hafta maçında Konyaspor'u 7-1 yendi. Sarı lacivertliler liderliğini sürdürdü.

Farklı galibiyet sonrası Fenerbahçe oyuncuları Sebastian Szymanski ve Edin Dzeko maçı değerlendirdi. 

Sebastian Szymanski maç sonrası açıklamasında; "Çok önemli bir galibiyet aldık. Bununla mutlu olabiliriz ama son dakikada da olsa gol yedik. Buna ayrıca bakmalıyız. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bence futbolda bir oyuncu için en güzel şey 3 günde bir maç oynamaktır. Hızlı ve güçlü oynadık." dedi. 

Edin Dzeko: "Biri gününde olmadığında diğeri atıyor; bu iyi bir takım olduğumuzu gösterir" 

Edin Dzeko ise değerlendirmesinde; "Gerçekten kazandığımız için mutluyuz. Bu tip maçlar daima zordur ve bu maçlara iyi ve güçlü şekilde başlamak lazım. Bugün soğuk ve yağmur da vardı. İlk goller daima önemlidir. Bizim hedefimiz de buydu. Hat-trick ilk yarıda yaptım mı hatırlamıyorum ama ikinci yarıda yaptığımı hatırlıyorum." ifadelerini kullandı. 

Dzeko sözlerinin devamında; "Takımda çok fazla oyuncu gol atabiliyor. Bir oyuncu gününde olmadığında bir başkası sahne alabiliyor. Bu iyi bir takım olduğumuzun göstergesi. Bu durum takıma bağlı. Taraftarların desteğini hissediyoruz. Bizim için çok önemli bir şey. Onlar da fark yaratıyorlar." dedi. 

Edin Dzeko'dan Bonucci transferi yorumu

Forvet oyuncusu Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci hakkında; "Takımın defansif olarak da iyi olması gerekiyor. Her oyuncu yardımcı olmak için buraya gelecektir. Kulüp en iyisini yapmaya çalışıyor ve kaliteli oyuncularla görüşüyor. Daha çok maç var, birlikte hareket etmeliyiz. Önemli olan gelen oyuncuların buraya iyi adapte olması." sözlerini sarfetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Balta 3 ay önce Şikayet Et
    Dzeko feneri hafife aliyo senin gibi çok topçular geldi reis kendini bisey sanma şampiyon olmadimi 30 Golda atsan ipini cekerler
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Aldıklarınıza sayınnnn
    Cevapla
  • Serdar 3 ay önce Şikayet Et
    dzeko hayatında kaç kere bonucci'yi görmüşde konuşuyor.
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Yıllarca İtalya da oynadılar yaa ondan olmasın:)) sen futbolla ilgilenme kardeş gerçi ilgilenmediğin belli :)
    Cevapla
  • Fnerli 3 ay önce Şikayet Et
    Sen kaç kere gördünde konuşuyorsun?
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    gezzal icardiye daha kötü faul yaptı vara bile gitmediler Fener'e gelince penaltı böyle adaletsizlik olamaz bu arada pozisyon penaltı fakat cimboma neden verilmiyor
    Cevapla
  • beykozlu 3 ay önce Şikayet Et
    büyuk karakter büyük oyuncu büyük kariyer bazilari gibi sarı balon degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle