Leonardo Bonucci İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı Leonardo Bonucci İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 10.01.2024 18:03 GÜNCELLEME 10.01.2024 21:14
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı İtalyan stoper Leonardo Bonucci, İstanbul’a geldi.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, ünlü İtalyan oyuncu Leonardo Bonucci ile anlaşma sağladı. 36 yaşındaki oyuncu, akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi.




Kulüp yetkililerinin karşıladığı Bonucci, daha sonra havalimanından özel bir araçla ayrılarak Fenerbahçe - Konyaspor maçını takip etmek için Ülker Stadyumu’na doğru yola çıktı.

Leonardo Bonucci, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sarı-lacivertli ekiple resmi sözleşme imzalayacak.



"1.2 milyon Euro kazanacak"

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Haziran 2024'e kadar sarı lacivertli takıma imza atacak olan Leonardo Bonucci, 1.2 milyon Euro kazanacak.

Bonucci geçtiğimiz yaz Juventus ile yollarını ayırmış ve Alman takımıyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Union Berlin'de 10 maça çıkan 36 yaşındaki futbolcu, 723 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.




Leonardo Bonucci, Fenerbahçe-Konyaspor maçında

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında Konyaspor ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertlerin anlaşmaya vardığı Leonardo Bonucci de mücadeleyi tribünden takip etti. Gün içerisinde kulüpten, transfer görüşmeleri yapıldığına dair açıklamanın ardından başarılı defans oyuncusu akşam saatlerinde özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı. İşlemlerinin ardından kendisini bekleyen araca binen Bonucci, Ülker Stadyumu’na geldi.

Seremoni öncesi Bonucci’nin stada geldiği anons edilince taraftarlar tarafından alkışla karşılandı. Bonucci de Fenerbahçe taraftarını selamladı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 137
  • Tamam 3 ay önce Şikayet Et
    Milliyetçi FB!
    Cevapla
  • Seçkin 3 ay önce Şikayet Et
    Ali koc gidene kadar fenerbahce bitmiştir benim için
    Cevapla
  • s.toksoy 3 ay önce Şikayet Et
    Haklısın. Bütün takımlara savaş açan ve liğdeki bütün takımların FB maçına finale çıkar gibi çıkmasına neden olan ve 20 yılda 5 şampiyonluk alan peder aziz içinde aynını söyledin mi?
    Cevapla
  • Fatih 58 3 ay önce Şikayet Et
    Oynadigi mevkide dünyanin en iyi 10 futbolcusundan biri.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    dzeko tadic te yadli ama verimliler.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dedeler klubü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle