Flaş iddia! Fenerbahçe dünyaca ünlü isimle anlaştı

Fenerbahçe'nin Union Berlin'de oynayan İtalyan stoper Leonardo Bonucci ile anlaştığı, futbolcunun yarın İstanbul'a geleceği iddia edildi.

GİRİŞ 09.01.2024 17:32 GÜNCELLEME 09.01.2024 21:35
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, stoper takviyesi için son aşamaya geldi. Bundesliga ekibi Union Berlin'den ayrılmak isteyen Leonardo Bonucci ile bir süredir görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilerin futbocuyla prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

"Sözleşmesini feshetti, yarın İstanbul'a geliyor"

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, "Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile anlaştı" şeklinde bir paylaşım yaparken, ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano ise, "Leonardo Bonucci, Union Berlin ile olan sözleşmesini feshetti, yarın Fenerbahçe'yle sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek." dedi.



Bonucci geçtiğimiz yaz Juventus ile yollarını ayırmış ve Alman takımıyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Union Berlin'de 10 maça çıkan 36 yaşındaki futbolcu, 723 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 132
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    tecrübeli oyuncu faydalı olur
    Cevapla
  • niksarlı 3 ay önce Şikayet Et
    sanki dünyada genç futbolcu kalmadı...
    Cevapla
  • Çotanak 3 ay önce Şikayet Et
    Kurban bayramında 7 ortak keserler artık. .
    Cevapla
  • teknik 3 ay önce Şikayet Et
    yaşına takmayın forvet gibi koşup ileriye gidecek değil kale önünde defansta yerinde dursun fb hiç gol yemez.bonucci avrupanın en iyi defans oyuncularından o bir usta o bir kalite iki oyuncuya bedel.
    Cevapla
  • Kapdan 3 ay önce Şikayet Et
    Neyleyeyim şampiyonlugu, Fenerbahçemi siyasetle kirleten bir yönetim var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle