Ceyhun Kazancı, Ferdi'yi izleyen dünya devini açıkladı!

Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Arsenal'in Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a gözlemcisini gönderdiğini açıkladı.

GİRİŞ 07.01.2024 16:47 GÜNCELLEME 07.01.2024 16:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Arsenal'ın Fenerbahçe'nin sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu izlemesi için scout ekibinden bir ismi İstanbul'a gönderdiğini açıkladı.

ARSENAL, FERDİ KADIOĞLU'NU İZLİYOR

Habertürk'e konuşan Kazancı, "Geçenlerde Arsenal'in scoutu buradaydı. Fenerbahçe'den bir oyuncuyu izledi. Ferdi Kadıoğlu ile ilgili haberler çıktı zaten. Çok da yalan değil o." ifadelerini kullandı.

"ONANA HAKKINDA KONUŞTUK"

Ceyhun Kazancı, Arsenal'in Fransız scoutıyla sohbet ettiğini ve Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Jean Onana hakkında da konuştuklarını söyledi. Onana transferiyle ilgili eleştirilere yanıt veren Kazancı, o dönem opsiyonlardan bir tanesinin Onana olduğu ve teknik direktör Şenol Güneş'in onayıyla futbolcunun transfer edildiğini söyedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Enver Miral 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyayı FB cumhuriyetindenn ibaret sanıyorsun galiba
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    fenerbaçeden başka ünlü takımmı var
    Cevapla
  • VATAN 3 ay önce Şikayet Et
    Takımcılık yapmayın. Hepsi dışarıda başarılı olsun. Milli Oyuncular dışarıda tutunsun devamlılık olsun
    Cevapla
  • 1453 3 ay önce Şikayet Et
    Kulübün bilmediğini bilenler varmis5
    Cevapla
  • Gsli 3 ay önce Şikayet Et
    Onun söylemesine gerek yoktu.biz zaten biliyoruz.ferdi yurt dışına giden en pahalı futbolcu olacak.enaz 50 milyon Euro bence.
    Cevapla
  • Haha 3 ay önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle