Fenerbahçe, Dzeko'nun durumunu açıkladı!

Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı.

GİRİŞ 19.12.2023 12:46 GÜNCELLEME 19.12.2023 15:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, tecrübeli futbolcusu Edin Dzeko’nun antrenman sonrası yaşadığı ağrı sonrası çekilen MR sonucunda sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini açıkladı. Sarı-laciverli kulüp, yıldız oyuncunun tedavi sürecinin başladığını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Edin Dzeko’nun antrenman sonrası yaşadığı ağrı şikayeti sonrası Ataşehir’de bulunan özel bir hastanede MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler neticesinde sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen oyuncumuzun tedavi süreci başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'den taraftarını rahatlatan "Dzeko" paylaşımı

Bu arada Fenerbahçe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Boşnak yıldızın durumunun ciddi olmadığının sinyallerini verdi. Dzeko'nun antrenmandan neşeli bir fotoğrafının yer aldığı paylaşımda "Endişeye mahal yok endişeye" ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Kalaycı 4 ay önce Şikayet Et
    Kendinden mi bahsediyırsun yalı kavağı
    Cevapla
  • kkkkk 4 ay önce Şikayet Et
    Çöp müzmin sakat
    Cevapla
  • kemal 4 ay önce Şikayet Et
    boş kale golcüsü.
    Cevapla
  • Asaf 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle giderse kevgire dönecek fb
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 4 ay önce Şikayet Et
    Sezonu kapattı yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle