Fenerbahçe transfer etmek istiyordu! Montella uyardı

İtalyan teknik adam, EURO 2024’ün kadrosunda düşündüğü 27 yaşındaki stoperin düzenli forma giymesini istiyor. Bu nedenle kendisine, oynayabileceği bir takıma gitmesini söyledi.

GİRİŞ 13.12.2023 10:38 GÜNCELLEME 13.12.2023 11:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezon başında Leicester City'den Atletico Madrid'e bedelsiz transfer olan Çağlar Söyüncü, yeni takımında aradığını bulamadı. Teknik direktör Diego Simeone'nin gözüne giremeyen 27 yaşındaki futbolcu, sadece 74 dakika sahada kalabildi. Defansın göbeğinde Azpilicueta, Gimenez, Hermoso, Savic, Witsel gibi isimlere şans veren Simeone, Çağlar'ı 6. stoper olarak görüyor.

Montella "oynayacağın bir takıma transfer ol" dedi

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise EURO 2024 planlamasında yer alan oyuncuyu uyardı. İtalyan çalıştırıcı, daha fazla süre alamaması halinde tecrübeli stopere kadroya girememe olasılığı bulunduğunu ileterek mayısa kadar düzenli bir şekilde forma giyebileceği bir takıma gitmesini tavsiye etti. Çağlar Söyüncü ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe de yer alıyor. Sarı-lacivertliler, milli futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralamak istiyor. Ancak Çağlar, Türkiye'ye dönme konusunda kararsız. Becao, Djiku, Serdar Aziz ve Samet Akaydın rotasyonunu yetersiz bulan Fenerbahçe'nin, oyuncuyu ikna etmek için yoğun mesai harcaması bekleniyor.

Osayi ve Djiku sıkıntısı

Fildişi Sahili'nde 13 Ocak-11 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası için Fenerbahçe'den Nijeryalı Bright Osayi-Samuel ve Ganalı Alexander Djiku'nun milli davet beklentisi var. Bu futbolcular, organizasyonda forma giymeleri durumunda en az 4 maç sarı-lacivertli takımdan uzak kalacak. Ülkelerinin gruptan çıkması halinde ise maç sayısı daha artacak.

'İlk yarıda işimizi bitirelim'

UEFA Konferans Ligi'ndeki S.Trnava maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de oyunculara teknik direktör İsmail Kartal'dan uyarı geldi. 6-1'lik Nordsjaelland maçındaki gibi bir sürpriz istemediğini belirten deneyimli hocanın, "Baskılı oynayarak, işi ilk yarıdan bitirmemiz gerekiyor" dediği öğrenildi. Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Becao, Peres, Lincoln forma giyemeyecek.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe li Teknik Ekip İŞİNİ CİDDİYE ALMALI... Futbolcular ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERMELİ... ÇÖZÜM bu kadar basit...
    Cevapla
  • Misafirin misafiri 4 ay önce Şikayet Et
    Evet, çok basit bir yorum olmuş
    Cevapla
  • çağrıbey 4 ay önce Şikayet Et
    Abdülkerim şu an türkiyenin en kaliteli stoperi banko yazılır fenerbahce iki kaliteli stoper ihtiyacı var biri çağlar olabilir ikide kanat forveti lazım ferdi ile osayi olmasa tadiç ve irfan oynayamaz ikiside süratli değil
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 4 ay önce Şikayet Et
    GS,ye yakışır
    Cevapla
  • Bir bilen 4 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli bir oyuncu olsa da uzun zamandır düzenli forma şansı bulamadı.Bundan sonra düzen tutturması için üst düzey bir lig ya da takımda oynamasından ziyade düzenli forma şansı bulabileceği bir takımda oynamalıdır. Dünya' da stoper ihtiyacı olan çok kulüp var. Fb kesinlikle bunlardan birisi değil.Eğer bir takıma gidecekse o takımın Çağlar' a gerçekten ihtiyacı olduğunu kanıtlaması gerek
    Cevapla
  • Harun 4 ay önce Şikayet Et
    Abdulkerim böyle giderse bence öbür stoperin kim olacağı konuşulur. O da Çağlar olmaz Merih ya da Ozan olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle